Actie in
Geldig tot:

Cleverclixx Inventive Pack Intense - 110-delig

Grenzeloos, eindeloos bouwplezier met de Cleverclixx 110-delige uitvinderpakket Ontdek... meer
"Cleverclixx Inventive Pack Intense - 110-delig"

Grenzeloos, eindeloos bouwplezier met de Cleverclixx 110-delige uitvinderpakket

Ontdek verschillende vormen in verschillende kleuren

Met deze intense en leuke set kun je aan de slag en verschillende vormen in verschillende kleuren leren kennen. Het is de perfecte set om met de familie te bouwen en zelfs grotere bouwcreaties te maken. Cleverclixx groeit ook met je mee. Vanaf de leeftijd van 3 jaar kun je beginnen met het leren van het 3D-bouwconcept. Naarmate je ouder wordt, kunnen er complexere gebouwen worden gemaakt, en op de basisschool is het zelfs een nuttig hulpmiddel voor wiskundige oefeningen.

Nog beter! Bouw tegen de radiator of andere magnetische oppervlakken en maak een verticaal kunstwerk. Of teken allerlei letters en nummers met uitwisbare markers en word creatief met de Cleverclixx magnetische bouwsets.

Inhoud van het Cleverclixx Inventive Pack Intense

  • 30 kleine vierkanten
  • 24 gelijkzijdige driehoeken
  • 8 gelijkbenige driehoeken
  • 12 rechthoekige driehoeken
  • 10 rechthoeken
  • 10 gekartelde vormen
  • 4 grote vierkanten

Productdetails Cleverclixx Inventive Pack Intense

Het magnetische bouwen behoort ook tot de categorie van het open spel. Het mooie van dit soort speelgoed is dat het enorm veelzijdig is. Laat je kleine ontdekker zelf uitvinden wat hij of zij ermee kan doen. Op deze manier bevorder je de verbeeldingskracht en creativiteit van je kind.

Of je nu alleen of samen speelt, spelen met de Cleverclixx magnetische tegels bevordert het STEAM-leren en helpt je kind motorische vaardigheden te ontwikkelen. Het wordt ook steeds meer gebruikt in kleuterscholen en basisscholen.

Wat is STEAM en waarom is het zo populair? STEAM staat voor Wetenschap, Technologie, Engineering, Kunst & Wiskunde. STEAM is zeker geen trend, maar weerspiegelt een belangrijke verandering in het onderwijs. Het doel is daarom om het leren praktischer te maken. Op deze manier kunnen kinderen opgroeien met de vaardigheden die ze nodig hebben om later een goede baan te vinden en de samenleving te helpen.

Ontdek de verschillende Cleverclixx sets: klein, medium, groot, pastel- of intense kleuren, knik

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Cleverclixx Inventive Pack Intense - 110-delig"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken