Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Team

 ________________________________

#SQUADGOALS 

In de zomer van 2013 zijn Sanne en Jan Willem Bosch gestart met Kindermaxx. Het succesverhaal begon met een paar kinderwagens en kinderzitjes in een klein kantoor op het industrieterrein van Saalfelden. Beetje bij beetje breidden zij hun assortiment uit met producten die gezinnen nodig hebben voor de eerste uitrusting. Intussen vind je bij Kindermaxx zo'n beetje alles wat je hartje begeert - in een praktische en mooi vormgegeven onlineshop. Wij voeren merken en producten van hoge kwaliteit en besteden zoveel mogelijk aandacht aan duurzame en zorgvuldige productie.

Naast de online winkel hebben we ook een goed gesorteerde speciaalzaak waar klanten de nieuwste kinderwagens kunnen uitproberen, een liefdevol samengestelde selectie speelgoed/deco/meubels ter inspiratie kunnen bekijken, en zich volledig kunnen uitrusten met zorgvuldig geselecteerde producten vanaf de geboorte van hun kleintje. Het zijn niet alleen aanstaande ouders die de mooie dingen in onze winkel kunnen weerstaan. Vrienden, tantes, oma's en opa's zullen er ook inspiratie en ideeën vinden voor geschenken waarmee zij hun lievelingen een groot plezier kunnen doen.

Ons doel is een winkel te worden die mensen graag bezoeken - zowel online als in de winkel. Wij willen het winkelen zo gemakkelijk mogelijk maken voor de gezinnen die bij ons winkelen door deskundig advies en snelle service te verlenen en het beste assortiment producten aan te bieden. Vanuit ons magazijn in Saalfelden kunnen wij overal ter wereld leveren - en relatief snel. Hebben we vandaag aan je wensen voldaan?

SanneE2iWwf987sb9t

Sanne Bosch - Oprichter & Wervelwind

Sanne is een jonge en energieke Nederlandse vrouw die bekend staat om haar spontane decoratie acties.  Haar kennis van baby- en kinderartikelen reikt tot in het oneindige - net als haar enthousiasme voor unieke en doordachte ontwerpen. Ze denkt en handelt snel en dat maakt haar een bron van energie in ons team.

Willem

Jan Willem Bosch - Oprichter & Motivator

Jan Willem voldoet, dankzij zijn vakmanschap, aan (bijna) elke verbouwingswens. Samen met de dames in het magazijn zorgt hij ervoor dat alles netjes en op tijd wordt verzonden. Hij is snel op de hoogte van innovaties en trends in de online handel en implementeert deze vakkundig in de onlineshop van Kindermaxx.

Brigitte

Brigitte - Klantenservice, Administratie & Kinderwagen Pro

Brigitte is een echte allrounder. Niemand kent kinderwagens en kinderzitjes tot in het kleinste detail zo goed als zij. Zij herkent snel de behoeften van aanstaande ouders en zorgt snel voor het optimale aanbod. Met haar voorliefde voor humor en goede muziek houdt zij het team altijd in goede stemming.

Christina

Christina - Beheer van inhoud en gegevens

Ze is jong, levendig en een echte enthousiasteling. Sommige klanten verklaren haar tot hun beste vriendin aan de telefoon, omdat zij de meest creatieve methoden beheerst om oplossingen te vinden voor problemen van klanten. Zo vindt ze ook altijd de juiste woorden voor Google.

kerstinh69OLWREFjn67

Kerstin - Klantenservice & goede ziel

Met haar vriendelijke Beierse accent is zij zeer geliefd bij onze leveranciers en klanten. Zij zorgt altijd voor het welzijn van iedereen, en vooral voor dat van ons hondje, mevrouw Baileys - een relaxte beagle-dame in de bloei van haar leven.

Martina

Martina - Online Marketing & Shopaholic (met zwangerschapsverlof)

Als moeder van twee kleine meisjes vindt zij het belangrijk dat kinderproducten van hoge kwaliteit, duurzaam en verantwoord zijn. Als ze een mooi ontwerp en een spannend verhaal hebben, lacht haar hart vooral. Naast haar werk in de marketing, is zij de trouwste klant van Kindermaxx.

Magdalena

Magdalena - Klantenservice

Onze Magdalena, alias Brigitte Jr., vervult alle verzoeken van klanten in een vlot tempo. Door haar charmante manier van doen en haar vriendelijke stem zijn al onze klanten en leveranciers erg op haar gesteld.

carlos

Carlos – Digital Marketing Manager, Webontwikkelaar en Google / Analyse Expert

Voor onze Marketingchef Carlos is er geen probleem dat hij niet binnen de kortste tijd kan oplossen met zijn creatieve geest en ultrasnelle laptop. Hij verrijkt Kidermaxx met geweldige ideeën en voert deze probleemloos uit.

fei

Fei – Content creator

Snel, opgeruimd en oplossingsgericht - dat zijn de drie eigenschappen die onze lieve Fei het beste omschrijven. Fei kent de Kindermaxx webshop door en door en schrikt er niet voor terug om iedereen in haar team met haar kennis te ondersteunen. Alle uitdagingen en taken worden in een vlot tempo volbracht en uit de weg geruimd.

karinoRDkzRF2Qql7C

Karin - Magazijnmedewerkster & leverancier temmer

Een energiebom! Ze kan blindelings door het magazijn navigeren en weet precies wat er in elk pakje zit. Zij vindt haar werk in het damestrio erg leuk en zij proosten daar van tijd tot tijd op met een biertje. In Karin's magazijn krijgen de leveranciers precies te horen hoe en waar ze de goederen mogen plaatsen.

Steffi

Steffi - Magazijnmedewerkster

Steffi voegt zich bij haar moeder Karin in ons dames powerteam in het magazijn. Onze jongeling wervelt door het hele magazijn met veel energie en humor.

Lisa

Lisa - Magazijnmedewerkster

Als jongste teamlid houdt ze het magazijn in een goede stemming en is ze niet vies van een korte danssessie tussendoor.  >> Jeruzalem Dans ;-) 

Marcel5DFYokQt3yq4K

Marcel - Magazijnmedewerker

Sportieve Marcel is onze rots in de branding in het magazijn. Hij zorgt ervoor dat de pakketjes razendsnel en perfect ingepakt ons magazijn verlaten.

(Afbeeldingen: https://www.facebook.com/ichmalefuerdich/)

Recent bekeken