Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Bebella vitaal TENCEL hoeslaken 40x90cm

Bebella vital TENCEL Spannleintuch 40x 90cm
€ 7,95 * -20 € 9,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending Dinsdag, 16.08.2022

Bebella vital

Selecteer een variant

  • 90820
Shop to Support
Meer over WTF
Onze hoeslakens maken het slaapsysteem van klimaatvezel TENCEL™ Lyocell compleet. De zijdezachte... meer
"Bebella vitaal TENCEL hoeslaken 40x90cm"

Onze hoeslakens maken het slaapsysteem van klimaatvezel TENCEL™ Lyocell compleet. De zijdezachte textielstructuur en het hoge waterdampabsorptievermogen zorgen voor een optimaal slaapklimaat. Het hoge textielgewicht (200 g/m²), het gebruik van 4% elasthaan, het elastiek rondom en de ingenaaide hoeken garanderen een optimale pasvorm, zelfs na vele wasbeurten.

Wasbaar op 60°C en dus ideaal voor mensen met een allergie.

TENCEL™ Lyocell de revolutionaire slaap- en feel-goodvezel

TENCEL™ Lyocell is een handelsmerk van Lenzing AG (Oostenrijk). De vezel TENCEL™ Lyocell wordt geproduceerd uit de grondstof hout en heeft daarom een botanische oorsprong.

De grondstof hout (eucalyptus) is afkomstig uit duurzame bosbouw. Meststof wordt niet gebruikt. Dit hout groeit op land dat niet geschikt is voor het verbouwen van voedsel. In tegenstelling tot katoen (waarvoor hoogwaardige landbouwgrond nodig is) is er bij de houtwinning voor de productie van TENCEL™ Lyocell geen concurrentie met de voedselproductie. Bovendien is het waterverbruik voor de productie van TENCEL™ Lyocell vezels 10 tot 20 keer lager dan voor katoen.

In vergelijking met katoen, polyester en polypropyleen is de vezel TENCEL™ Lyocell veel milieuvriendelijker. De toxische belasting van vers water en grond is veel hoger voor katoen dan voor TENCEL™ Lyocell.

In het unieke gesloten productieproces blijft het gebruikte oplosmiddel met meer dan 99% in omloop. De minimale rest wordt biologisch afgebroken. De Europese Unie heeft deze gesloten cyclus bekroond met de "European Award for the Environment".

Eigenschappen:

  •     Regelt het slaapklimaat tegen oververhitting en warmteaccumulatie
  •     Optimaal voor de gevoelige huid van baby's
  •     Ideaal voor allergieën en huidziekten
  •     Milieuvriendelijk en hulpbronnenbesparend
  •     Duurzaam, 100% biologisch afbreekbaar
  •     testwinnaar
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Bebella vitaal TENCEL hoeslaken 40x90cm"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Bebella vital

"Natuurlijk gezond slapen" is het motto van bebella-vitaal. Bebella-vital zorgt voor een gezonde slaap voor uw baby. De producten van Bebella-vital worden vervaardigd met TENCEL Lyocell, de 100% plantaardige functionele vezel uit de hernieuwbare grondstof hout. Slapen is heel belangrijk voor uw baby, goed uitgerust zijn baby's rustiger, gelukkiger en gelukkiger.  De Tencel Lyocell vezel zorgt voor een droge slaapkamer door zijn zeer hoge waterdampabsorptiecapaciteit en vermindert het risico van oververhitting en warmteaccumulatie enorm. Het heeft een zeer zijdeachtig oppervlak en is daarom uiterst zacht voor de gevoelige huid van uw baby. TENCEL™ Lyocell is ook ideaal voor baby's met allergieën, omdat de huisstofmijt en ongezonde bacteriegroei geen kans krijgen op een volledig natuurlijke manier. TENCEL Lyocell is 100% biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Recent bekeken