Actie in
Geldig tot:

Moll Twin Box

€ 278,26 * -15 € 327,36 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Moll Kleur

Selecteer een variant

  • 1002402-204
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
De Twin Box is het alternatief voor een klassieke rolcontainer. Hij wordt eenvoudig op de moll... meer
"Moll Twin Box"

De Twin Box is het alternatief voor een klassieke rolcontainer. Hij wordt eenvoudig op de moll Winner gemonteerd en biedt zo direct aan het kinderbureau opbergruimte. Verkrijgbaar in drie verschillende decorvarianten. Voor alle huidige kleine Winnaar vanaf 05/2018. Niet geschikt voor Winnaar 14. 

Het alternatief voor conventionele containers

In een nette ruimte kun je beter en geconcentreerder leren. Want laten we eerlijk zijn, we vinden het moeilijker om voorzichtig te leren als alles in de buurt ligt en geen vaste plaats heeft. Iedereen die knutselmaterialen of boeken heeft om op te bergen is dankbaar als het papier en de schaar binnen handbereik zijn en het tafelblad nog steeds niet vol is.

De Twin Box is perfect voor opslagruimte direct aan het kinderbureau. Het lade-element is direct op de moll Winner gemonteerd en biedt voldoende opbergruimte voor kleine voorwerpen en gebruiksvoorwerpen. De twee laden zijn uitgerust met automatische laden. Dit voorkomt dat vingers worden geplet en minimaliseert het risico op letsel. De bovenste lade is afsluitbaar.

De Twin Box is verkrijgbaar in een klassiek winnaarsdesign in drie decoratieve kleuren. Naast esdoorn en eik is de toevoeging aan de mobiele containers ook verkrijgbaar in het wit. De ladefronten in alle uitvoeringen zijn in modern zilver.

moll Typisch, kan de uitbreiding ook worden toegevoegd als de ruimtebehoefte groeit in de tijd. De Twin Box kan te allen tijde achteraf worden gemonteerd en kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant worden gemonteerd.

Let op: De Twin Box kan alleen achteraf worden ingebouwd voor Winnermodels vanaf 05/2018.

moll - kwaliteit made in Germany!

Decoratie niet inbegrepen.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Moll Twin Box"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken