Actie in
Geldig tot:

Moll S6 Frame

€ 539,75 * -15 € 635,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Moll Kleur

Selecteer een variant

  • 1002695-700
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Met zijn filigrane constructie en de bekleding met een transparant hightech gaas straalt de... meer
"Moll S6 Frame"

Met zijn filigrane constructie en de bekleding met een transparant hightech gaas straalt de draaistoel lichtheid en moderniteit uit. De open design wielen zijn een hoogtepunt. Maar de S6 stelt ook op het gebied van ergonomie de norm voor een draaistoel in de thuiskantoorsector. Naast de zithoogte en zitdiepte kan ook de hoogte van de rugleuning individueel worden ingesteld.

Designdraaifauteuil voor het thuiskantoor
Is er een maatstaf voor alles? Zeker niet. Maar er zijn individuele lichaamsmaten en -verhoudingen waarmee rekening moet worden gehouden als u ergonomisch wilt zitten. In dit licht bezien is de moll S6 een draaistoel voor alle situaties: Het biedt de eigenaar alle noodzakelijke instelfuncties. Want de S6 kan worden aangepast aan elke zitdiepte en -hoogte. Maar het is ook mogelijk om de hoogte van de rugleuning apart te verstellen. Op deze manier kan het instelspectrum volledig worden benut en biedt de S6 alle mogelijkheden voor een ergonomische en gezonde zithouding. De ademende, aan het lichaam aangepaste gaasbekleding biedt ondersteuning en zorgt voor een optimale ventilatie.

Perfecte vormgeving
Het gehele uiterlijk van de S6 wordt in het wit gehouden. Het onderstel is voorzien van een hoogwaardige poedercoating en geeft samen met de uitstekende designwielen een bijzondere lichtheid aan de stoel. De geremde designwielen zijn geschikt voor zowel zachte als harde vloeren.

Terwijl sommigen de mogelijkheid zoeken om de moll S6 nog comfortabeler te maken, zoeken anderen naar een optie om het thuiskantoor opnieuw te interpreteren met nieuwe kleuraccenten. Er zijn geen grenzen aan de ontwerpmogelijkheden. Of het nu felgekleurd is of eerder gereserveerd. Met de kussens wordt elke S6 uniek en kan dus op elk moment opnieuw uitgevonden worden.

De kussens in een gewatteerde look worden met de hand gemaakt met uitgebreid naaiwerk. De kussens worden bevestigd met klittenband en drukknopen zodat ze niet kunnen wegglijden.

De S6 kan tot 90 kg worden belast.

Inbegrepen in de levering is een Moll S6 frame (zonder bekleding)

Afmetingen:

  • breedte 70 cm
  • diepte 70 cm
  • hoogte 28-52 cm
  • Gewicht 16 kg
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Moll S6 Frame"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken