Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Moll QI-Lader

€ 55,00 * -8 € 60,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending vandaag, 29.09.2021
  • 988050
Shop to Support
Meer over WTF
-11
Moll Orga Set
Moll Orga Set
€ 18,00 *
-11
TIP!
Moll Champion Riesenschublade
Moll Champion Schuiflade
vanaf € 100,00 *
-33
Kindermaxx shopper
Kindermaxx shopper
€ 9,95 * € 14,95 *
-11
-12
Joolz Aer buggy met reiswieg Joolz Aer buggy met reiswieg
vanaf € 599,00 * € 678,00 *
-10
-5
OYOY kindertapijt Wereld, 120 cm
OYOY kindertapijt Wereld, 120 cm
€ 166,86 * € 175,00 *
-1
Mountain Buggy Urban Jungle 3 Mountain Buggy Urban Jungle 2021
vanaf € 593,00 * € 599,00 *
-15
Moll Easy Side Top Sprinter
Moll Easy Side Top Sprinter
€ 109,95 * € 130,00 *
Tot ziens kabel, hallo inductie. Ontwikkelaarsgeest en ingenieurskunst - moll staat hiervoor...meer
Productinformatie "Moll QI-Lader"

Tot ziens kabel, hallo inductie.

Ontwikkelaarsgeest en ingenieurskunst - moll staat hiervoor sinds de uitvinding van het in hoogte verstelbare kinderbureau in 1974. Sindsdien heeft moll steeds weer nieuwe innovatieve ideeën op de markt gebracht.

De nieuwste coup werd bereikt door de eigen ontwikkelingsafdeling met de QI lader voor de modellen moll T7, moll T5 en moll Champion.

Het dagelijks leven in het digitale tijdperk wordt bepaald door een reeks slimme helpers - zowel in het beroeps- als privéleven. Ze ontwikkelen hun vaardigheden echter pas als ze opgeladen zijn en al te vaak is de volgende stroomtoevoer uit het zicht of kan alleen worden bereikt via meterslange kabels. Dit probleem op een elegante manier oplossen is het verklaarde doel van de moll door de QI-Charger in het tafelblad te integreren. Voorbij zijn de dagen dat verschillende apparaten hun eigen kabels nodig hadden om op te laden. Geen geklungel meer met de kabel. De optionele QI lader maakt het mogelijk om "onzichtbaar" draadloos op te laden door inductie van elektronische apparaten.

De QI-Charger kan eenvoudig in het tafelblad worden geïntegreerd. Het wordt gemonteerd in het voorgeïnstalleerde apparaat in het tafelblad en aangesloten op het lichtnet. Zodra een apparaat op de lader ligt, stuurt het de stroom door het tafelblad en begint het apparaat te laden. Om de smartphone draadloos op te laden, moet deze direct op het laadstation liggen. De reden hiervoor is dat de spoelen in de smartphone en in de lader direct op elkaar moeten liggen. Dit werkt echter alleen als de smartphone dicht genoeg bij de oplader zit. De lader en smartphone mogen niet meer dan drie millimeter uit elkaar liggen. Zodra het apparaat is opgeladen, schakelen de zender en ontvanger over naar de standby-modus. Dit resulteert in het grote voordeel dat het QI laadstation alleen geactiveerde energie uitzendt wanneer er een compatibel apparaat op het laadstation is dat energie nodig heeft.

Ondertussen ondersteunen steeds meer mobiele telefoons de QI-standaard voor draadloos opladen. De lijst van de huidige QI-geschikte mobiele telefoons vindt u hier.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Moll QI-Lader"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Moll

Een Moll bureau van kindermaXX - een kwaliteitskeurmerk voor hoogwaardige, duurzame meubels. En al vele generaties lang staat het voor het kinderbureau dat met uw kind meegroeit. Bij Moll, Made in Germany, is niet alleen een loze kreet, maar een geleefde houding. Door het aantrekkelijke design en de hoogwaardige productie in Duitsland zijn onze producten daarom bijzonder duurzaam. Een Moll bureau bij kindermaXX is individueel en uniek. Alle Moll meubelen zijn flexibel en kunnen op elk moment worden aangepast aan de huidige trends en smaakvoorkeuren. Een meubel van Moll kan tijdloos gebruikt worden. En vergeet niet hoe belangrijk het is om ergonomisch achter een bureau te zitten. Het geheim van het minimaliseren van de negatieve gevolgen van verkeerd zitten is het in beweging zitten. De producten van Moll zijn getest en goedgekeurd door toonaangevende gezondheidsorganisaties. Moll zorgt er natuurlijk ook voor dat de natuur voor onze nakomelingen behouden blijft. Daarom gebruikt Moll alleen milieuvriendelijke materialen. Kwaliteit en design garanderen onze duurzaamheid. Kwaliteit zit vaak in de details, daarom krijgt u 5 jaar kwaliteits- en -aankoopgarantie op de producten van Moll. Dit garandeert een langdurige gemoedsrust.

Laatst bekeken

Schrijf je in op de gratis Kindermaxx nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen.

10% korting op jouw volgende bestelling**.