Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

PlanToys ronde kindertafel

€ 125,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 16.08.2022
  • 8605
Shop to Support
Meer over WTF
De PlanToys ronde kindertafel  van  kindermaXX is bijzonder praktisch voor de... meer
"PlanToys ronde kindertafel"

De PlanToys ronde kindertafel van kindermaXX is bijzonder praktisch voor de kinderkamer, omdat hij een klein netje in het midden van de bodem heeft waarin speelgoed of handwerk kan worden opgeborgen. Til de kleine deksel op en laat het speelgoed in de opbergnet vallen. Het volgende mooie kenmerk van deze kindertafel is dat het kan worden gebruikt als een schoolbord. Het oppervlak kan gemakkelijk worden geschilderd, geschreven of geschetst met krijt. 

Zoals alle PlanToys producten is de ronde kindertafel gemaakt van duurzaam hout. 

Productdetails PlanToys rond houten kindertafel:

  • Aanbevolen leeftijd: 3 - 6 jaar
  • Afmetingen: Ø 55,5 x 30,0 cm
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "PlanToys ronde kindertafel"
4 apr. 2022

great little table, we love it!

great little table, we love it!

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
PlanToys

Al bijna 40 jaar inspireert PlanToys ouders en kinderen met hoogwaardig en vooral duurzaam speelgoed van hout, dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling in de eerste 5 jaar van het leven van uw kindje en de nabijheid van de natuur. Plantoys is een van de meest gerenommeerde organisaties ter wereld vanwege haar grote betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij.

De geschiedenis van PlanToys begint met zeven studenten die een duurzame wereld voor onze toekomst wilden creëren, en bij elke stap van hun productielijn geven zij het goede voorbeeld door een doel na te streven - het minimaliseren van hun impact op het milieu. Het businessmodel is onderverdeeld in drie pijlers en wordt omschreven als de "Sustainable Way". Deze omvatten duurzaam materiaal, duurzame productie en duurzaam denken.

PlanToys producten worden gemaakt van rubberbomen en er wordt niets verspild tijdens de productie. Het is verdeeld in 3 delen: de boomstam en de beste delen worden gebruikt voor de productie van vast en multiplex speelgoed, de takken en het afval worden gebruikt om Planwood te maken (zeer sterk, duurzaam en niet-giftig materiaal), de wortels en het onbruikbare materiaal worden door PlanToys gebruikt om energie op te wekken in hun fabrieken

PlanToys wil van de wereld een betere plek maken met duurzaam en innovatief speelgoed.

Recent bekeken