Actie in
Geldig tot:

Sebra kledingkast Classic White, 2 deuren

€ 854,00 * -10 € 949,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Levertijd 5-10 Werkdagen

  • 200830035
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Klassieke garderobe met een lange levensduur De Sebra kledingkast is een elegante en... meer
"Sebra kledingkast Classic White, 2 deuren"

Klassieke garderobe met een lange levensduur

De Sebra kledingkast is een elegante en functionele kast voor de kinderkamer. Het is uitgerust met een lade, drie legplanken, een kledingstang en één of twee deuren. Beide versies zijn verkrijgbaar in het wit.

Technische gegevens Sebra kledingkast met 2 deuren

  • Breedte: 94 cm
  • Hoogte: 185,5 cm
  • Diepte: 50,0 cm
  • Materiaal: beuk/pine/MDF

De kast inspireert met zijn Scandinavische en tijdloze look, die perfect harmonieert met de andere meubelen uit de klassieke meubelcollectie van Sebra Interior. Een klassiek, functioneel en veilig meubelstuk - zonder ongewenste chemicaliën - en een lange levensduur voor een kinderkamer of een andere plaats in huis.

De kast is zeer ruim en heeft een flexibel plankensysteem. Je kan de drie meegeleverde legplanken gemakkelijk plaatsen zonder extra schroeven te gebruiken. Je hebt dus geen gereedschapskist nodig als je kind de planken in een andere volgorde wil. Je plaatst de twee houten rails precies waar je ze wilt hebben, klikt de planken op hun plaats en klaar is kees - snel, gemakkelijk en zonder gereedschap.

De lade is uitgerust met een "Softclose" systeem. Het zorgt ervoor dat de lade zacht en stil sluit en minimaliseert het risico dat een vinger bekneld raakt. De fronten zijn voorzien van gebeeldhouwde handgrepen op de lade van de betreffende één- of tweedeurskast. Hierdoor en ook door de afgeronde hoeken van de kast is de veiligheid in de kinderkamer gegarandeerd. Er zijn geen scherpe hoeken en randen om je aan te stoten. Er is een in hoogte verstelbare kledingstang in de kledingkast om kleren op te hangen.

Het klassieke ontwerp zorgt voor een lange levensduur, want de kast kan overal in huis worden gebruikt, bijv. als kledingkast, als kantoorkast of als kast in de woonkamer. In de kinderkamer, bijvoorbeeld, kunnen de lade en de ruimte onder de kleerkast ideaal worden gebruikt om speelgoed in op te bergen, zodat het gemakkelijk toegankelijk is voor het kind. De bovenste helft van de kleerkast wordt gebruikt voor alle kleding, die ook aan kleerhangers kan worden gehangen. Ondergoed en sokken, bijvoorbeeld, kunnen een plaats vinden in kleine opbergmanden, die het opbergen nog gemakkelijker maken.

De verf is ecologisch, niet-toxisch en getest volgens de Europese normen EN71-2 en EN 71-3. Het voldoet aan de veiligheidseisen voor speelgoed, want er is hier geen norm. Bovendien voldoet "De Sebra Kledingkast" ook aan EN 717-1: 2004, die betrekking heeft op de grenswaarde voor de toelaatbare afgifte van formaldehyde in materialen op houtbasis volgens de nieuwe Duitse wettelijke voorschriften en de bijbehorende analysemethode - DIN EN 16516. Bovendien voldoet het product ook aan het VOC-gehalte (vluchtige organische stoffen), wat garandeert dat de verf geen dampen bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. Ten slotte voldoen de meubelen aan de REACH-voorschriften van de EU. REACH is de basisverordening van de EU die ervoor zorgt dat chemische stoffen op een verantwoorde manier en met minimale risico's voor de gezondheid en het milieu worden gebruikt.

De Sebra kledingkast is ontworpen in Denemarken en vervaardigd in Europa. Al met al een functionele, veilige en klassieke garderobe zonder ongewenste chemicaliën en met duurzaamheid.

Het meubel wordt in afzonderlijke delen geleverd, maar is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij de bijgevoegde montagehandleiding, die moet worden bewaard voor later gebruik.

BELANGRIJK!: Vergeet niet de kast altijd aan de muur te bevestigen met de bijgeleverde anti-kantelbeveiliging!

ONDERHOUD EN REINIGING: Afnemen met een vochtige doek met zeepwater. Gebruik altijd een zachte doek om krassen te voorkomen. Gebruik nooit schuurmiddelen, bleekmiddel of scherpe voorwerpen om schoon te maken.

Bestel- en leveringsinformatie - Sebra

De meubels zullen naar jullie worden verzonden door een expediteur. Zij zullen contact opnemen om een leveringsdatum af te spreken. Let op: de standaard levering is tot aan de stoeprand. Het vervoer tot aan het huis of appartement is niet inbegrepen in de standaard levering. De meubels worden door jullie in elkaar gezet.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Sebra kledingkast Classic White, 2 deuren"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken