Actie in
Geldig tot:

Luma Badthermometer

Luma Badthermometer
€ 7,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Luma

Selectie opheffen
  • L21301
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Luma Badthermometer: Veiligheid en Precisie tijdens het Baden De stijlvolle Luma... meer
"Luma Badthermometer"

Luma Badthermometer: Veiligheid en Precisie tijdens het Baden

De stijlvolle Luma Badthermometer van het gerenommeerde Nederlandse merk LUMA babycare stelt je in staat om de badtemperatuur voor je kindje precies en veilig te controleren. Met deze thermometer, beschikbaar in moderne kleurvarianten, kun je de ideale temperatuur van 37°C gemakkelijk instellen en handhaven, om je kleintje een comfortabele en veilige badtijd te garanderen. De Luma Badthermometer is ook onderdeel van een uitgebreide collectie van bad- en verzorgingsproducten die de badmomenten nog aangenamer en stijlvoller maken.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 14.8x5x1.3 cm
  • Precieze Temperatuurmeting: De thermometer maakt een nauwkeurige meting van de watertemperatuur mogelijk, om de ideale badeomgeving voor je baby te creëren.
  • Moderne Design: Verkrijgbaar in moderne kleuren, past deze thermometer perfect bij de andere producten van de LUMA babycare-serie.
  • Onderdeel van een Complete Serie: Dit thermometer is onderdeel van een geselecteerde serie bad- en verzorgingsproducten, die zijn afgestemd op de behoeften van jonge ouders.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudige bediening en een duidelijk afleesbare temperatuurweergave maken een snelle en nauwkeurige temperatuurcontrole mogelijk.

Gebruiksvriendelijkheid en Maximale Veiligheid

De Luma Badthermometer is zo ontworpen dat de controle van het badtemperatuur een veilige en zorgeloze ervaring wordt. Met een snelle blik op de thermometer weet je meteen of het water de juiste temperatuur heeft en kun je indien nodig aanpassingen maken voordat je je baby in het water zet. De eenvoudige bediening en de duidelijke weergave maken een nauwkeurige bewaking van de watertemperatuur mogelijk, zodat jij en je baby volop kunnen genieten.

Als een perfecte aanvulling op de baby-uitzet of als een doordacht cadeau voor nieuwe ouders, is het Luma Badthermometer een uitstekende investering in de veiligheid en het comfort van je kindje.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Luma Badthermometer"
26 mrt. 2022

Top

Top

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken