Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips AVENT Handkolf Met Natural-fles (125 ml)

€ 49,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending Dinsdag, 16.08.2022
  • SCF330-20
Shop to Support
Meer over WTF
Deze Philips AVENT handkolf met fles is zeer eenvoudig te gebruiken en maakt het mogelijk om... meer
"Philips AVENT Handkolf Met Natural-fles (125 ml)"

Deze Philips AVENT handkolf met fles is zeer eenvoudig te gebruiken en maakt het mogelijk om in korte tijd thuis of onderweg te afkolven. Dankzij het unieke ontwerp kunt u altijd comfortabel en ontspannen zitten tijdens het pompen. Je hoeft niet langer voorover te leunen. Een comfortabele en ontspannen zithouding bij het uitpompen draagt op natuurlijke wijze bij aan een gemakkelijkere melkstroom.

De Philips AVENT handkolf heeft een zacht borstvoedingskussen van een fluweelzachte stof die een warm gevoel op de huid geeft en de melkstroom aangenaam en zacht stimuleert. De Comfort Pillow is ontworpen om de zuigbeweging van uw baby na te bootse en de melkdonorreflex zacht te stimuleren.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips AVENT Handkolf Met Natural-fles (125 ml)"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken