Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Medela CityStyle koeltas

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 58,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • 200.0625
Shop to Support
Meer over WTF
De Medela CityStyle koeltas in een modern, elegant design biedt een zogende moeder voldoende... meer
Productinformatie "Medela CityStyle koeltas"

De Medela CityStyle koeltas in een modern, elegant design biedt een zogende moeder voldoende ruimte voor het discrete transport van een Medela borstkolf, opgepompte moedermelk, accessoires en persoonlijke spullen.
Vier moedermelkflessen (elk 150 ml) kunnen koel en veilig worden bewaard in de meegeleverde koeltas voor de opslag en het transport van moedermelk.

Omvang van de levering

  • 1x draagtas
  • 1 x koeltas
  • 1x koelelement
  • 4x moedermelkflessen (150 ml per stuk)
  • 4x deksel met gat
  • 4x deksel inzetstukken
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Medela CityStyle koeltas"
20 okt. 2020

Echt een top kwaliteit tas en koeltas.

Echt een top kwaliteit tas en koeltas. Melk blijft goed gekoeld tot dat ik thuis ben na de hele werkdag!

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Medela

Medela is de toonaangevende leverancier van stijlproducten. De basisalgen hiervoor zijn voortdurend onderzoek, innovatie en de analyse van de behoeften van de klant door het bedrijf. Medela betrekt de gebruikers van haar producten bij het innovatieproces. Het bedrijf informeert bij zijn klanten naar hun behoeften en ervaringen met Medela borstkolven en vacuümtechnologieproducten. Dit resulteert in nieuwe voordelen voor de klant. Bij de productontwikkeling richt Medela zich op de behoeften van haar klanten. Medela heeft Calma ontwikkeld, een speen speciaal ontworpen voor moedermelk. Met Calma van Medela kan de baby zuigen, slikken en ademen in zijn natuurlijke ritme. Medela's Calma maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen borstvoeding en zuigen. Met Medela op klemaXX wordt u vanaf het allereerste begin goed verzorgd, en bij klemaXX is het bedrijf toonaangevend in de markt van draagzakken en draagdoeken. Een internationaal merk met grote plannen en veelzijdige ambities. Manduca geeft de voorkeur aan zuiver natuurlijke vezels die speciaal worden vervaardigd en geverfd volgens de specificaties van Manduca. Een baby zet alles op z'n kop. Maar je blijft ontspannen en denkt: alles in boter zolang ik beide handen vrij heb. Met een brancard van Manduca op kleutermaXX blijft u ontspannen.

Recent bekeken