Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Medela Contact tepelhoedjes

€ 10,50 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 16.08.2022

Größe

Selecteer een variant

  • 200.1593
Shop to Support
Meer over WTF
Met Medela Contact tepelhoedjes kunt u uw baby ook borstvoeding geven als u platte of holle... meer
"Medela Contact tepelhoedjes"

Met Medela Contact tepelhoedjes kunt u uw baby ook borstvoeding geven als u platte of holle tepels, pijnlijke tepels of een overactieve melkdonorreflex heeft.

Medela Contact tepelhhoedjes maken borstvoeding op een permanente, comfortabele en praktische manier gemakkelijker. Medela tepelhoedjes zijn ontworpen voor moeders van wie de baby's moeite hebben om hun melk binnen te krijgen en bieden een groter en steviger bevestigingspunt. Ze kunnen ook gebruikt worden door moeders met platte of holle tepels, pijnlijke tepels of een overactieve melkdonorreflex tijdens de borstvoeding. Contact tepelhoedjes zijn speciaal ontworpen voor nauw contact met uw baby.

Voordelen van de contactnippelkappen

  • Medela Contact tepelhoedjes beschermen uw tepels terwijl de baby drinkt en dienen als bevestigingsmiddel.
  • De speciale vorm maakt veel huidcontact mogelijk.
  • De nippelschilden zijn 100% BPA-vrij, verkrijgbaar in drie maten en worden geleverd in een praktische opbergdoos.

Verkrijgbaar in drie maten: 16 mm, 20 mm en 24 mm.
Een unieke vorm op maat voor veel huidcontact tussen u en uw baby
Laat succesvolle borstvoeding toe ondanks problemen bij het geven van borstvoeding, pijnlijke tepels of platte of holle tepels.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Medela Contact tepelhoedjes"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Medela

Medela is de toonaangevende leverancier van stijlproducten. De basisalgen hiervoor zijn voortdurend onderzoek, innovatie en de analyse van de behoeften van de klant door het bedrijf. Medela betrekt de gebruikers van haar producten bij het innovatieproces. Het bedrijf informeert bij zijn klanten naar hun behoeften en ervaringen met Medela borstkolven en vacuümtechnologieproducten. Dit resulteert in nieuwe voordelen voor de klant. Bij de productontwikkeling richt Medela zich op de behoeften van haar klanten. Medela heeft Calma ontwikkeld, een speen speciaal ontworpen voor moedermelk. Met Calma van Medela kan de baby zuigen, slikken en ademen in zijn natuurlijke ritme. Medela's Calma maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen borstvoeding en zuigen. Met Medela op klemaXX wordt u vanaf het allereerste begin goed verzorgd, en bij klemaXX is het bedrijf toonaangevend in de markt van draagzakken en draagdoeken. Een internationaal merk met grote plannen en veelzijdige ambities. Manduca geeft de voorkeur aan zuiver natuurlijke vezels die speciaal worden vervaardigd en geverfd volgens de specificaties van Manduca. Een baby zet alles op z'n kop. Maar je blijft ontspannen en denkt: alles in boter zolang ik beide handen vrij heb. Met een brancard van Manduca op kleutermaXX blijft u ontspannen.

Recent bekeken