Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Medela flessenset 250 ml 2 stuks

Medela flessenset 250 ml 2 stuks
€ 13,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 18.05.2022
  • 200.1659
Shop to Support
Meer over WTF
Medela melkflessen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moeder en kind... meer
Productinformatie "Medela flessenset 250 ml 2 stuks"

Medela melkflessen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moeder en kind tijdens de borstvoeding. Uw baby komt alleen in contact met BPA-vrij materiaal.

Melkflessen voor kostbare moedermelk
Moedermelk is belangrijk voor de ontwikkeling van uw baby. Als u er voorzichtig mee omgaat, blijven alle natuurlijke vitaminen en voedingsstoffen behouden. De juiste keuze van de melkfles voor het bewaren van moedermelk is daarom zeer belangrijk. Medela heeft altijd al melkflessen van BPA-vrij materiaal ontwikkeld.

Bewaar moedermelk op een veilige plaats
Medela melkflessen zijn ontworpen voor het veilig en lang bewaren van moedermelk. U kunt de moedermelk voor uw baby rechtstreeks in de melkflessen pompen en bewaren tot de maaltijd. Dit betekent dat er geen enkele druppel melk verloren gaat en dat u minder werk te doen heeft bij het afwassen. Natuurlijk zijn onze melkflessen onbreekbaar.

Productgegevens:

  • Veilig: vrij van bisfenol A (BPA) voor de gezondheid van uw baby.
  • Flexibel: ideaal voor het verzamelen, opslaan, invriezen en voeren.
  • Efficiënt: er gaat geen druppel kostbare melk verloren.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Vaatwasmachine- en magnetronbestendig
  • Inhoud: 2 stuks 250 ml per stuk 250 ml
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Medela flessenset 250 ml 2 stuks"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Medela

Medela is de toonaangevende leverancier van stijlproducten. De basisalgen hiervoor zijn voortdurend onderzoek, innovatie en de analyse van de behoeften van de klant door het bedrijf. Medela betrekt de gebruikers van haar producten bij het innovatieproces. Het bedrijf informeert bij zijn klanten naar hun behoeften en ervaringen met Medela borstkolven en vacuümtechnologieproducten. Dit resulteert in nieuwe voordelen voor de klant. Bij de productontwikkeling richt Medela zich op de behoeften van haar klanten. Medela heeft Calma ontwikkeld, een speen speciaal ontworpen voor moedermelk. Met Calma van Medela kan de baby zuigen, slikken en ademen in zijn natuurlijke ritme. Medela's Calma maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen borstvoeding en zuigen. Met Medela op klemaXX wordt u vanaf het allereerste begin goed verzorgd, en bij klemaXX is het bedrijf toonaangevend in de markt van draagzakken en draagdoeken. Een internationaal merk met grote plannen en veelzijdige ambities. Manduca geeft de voorkeur aan zuiver natuurlijke vezels die speciaal worden vervaardigd en geverfd volgens de specificaties van Manduca. Een baby zet alles op z'n kop. Maar je blijft ontspannen en denkt: alles in boter zolang ik beide handen vrij heb. Met een brancard van Manduca op kleutermaXX blijft u ontspannen.

Recent bekeken