Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips AVENT groot massagekussen

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 9,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • SCF167-01
Shop to Support
Meer over WTF
Bredere trechter voor een comfortabele pasvorm Dit zachte massagekussen van Philips Avent... meer
Productinformatie "Philips AVENT groot massagekussen"

Bredere trechter voor een comfortabele pasvorm

Dit zachte massagekussen van Philips Avent heeft een bredere trechter, speciaal ontworpen voor moeders met grotere tepels. Het kan worden gebruikt met alle Philips Avent comfort borstkolven. Als u een groter borstkolfkussen nodig heeft, kunt u op de foto's een keuze maken.

Om erachter te komen welk borstkolfkussen je nodig hebt, controleer dan of je tepel comfortabel in de trechtervormige opening van het kussen past. Als uw tepel tegen de opening stoot of wrijft, moet u het grote borstkolfkussen kiezen om het afkolven van de melk comfortabeler te maken.

Juiste pasvorm: De tepel zit comfortabel in de opening van het kussen.
Als de tepel comfortabel in de opening van het kussen zit, gebruik dan het massagekussen in de juiste maat.

Kies een groter kussen: De tepel raakt de trechtervormige opening aan.
Als uw tepel de trechtervormige opening raakt of tegen de trechtervormige opening aan wrijft, moet u het grote melkpompkussen met een bredere opening kiezen om comfortabeler te kunnen afkolven.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips AVENT groot massagekussen"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken