Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips Avent tepelhoedje

€ 8,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending Maandag, 23.05.2022

Philips

Selecteer een variant

  • SCF153-03
Shop to Support
Meer over WTF
Speciaal gevormd voor maximaal huidcontact met uw baby Het ultradunne, vlindervormige... meer
Productinformatie "Philips Avent tepelhoedje"

Speciaal gevormd voor maximaal huidcontact met uw baby
Het ultradunne, vlindervormige tepelhoedje van Philips Avent is ontworpen voor huidcontact met uw baby. Dankzij de vorm komt niet alleen de neus in contact met de borst, maar ook de kin, waardoor de baby de geur van de moeder kan waarnemen en de huid van de moeder kan aanraken. Plaats het tepelhoedje over het midden van uw tepel om ervoor te zorgen dat u uw baby goed tegen de hele tepelhof kunt plaatsen. Geniet van de band met uw baby en bescherm uw tepels.

Ontworpen om hulp te bieden bij plaatsbepalingsmoeilijkheden
Philips Avent heeft de tepelhoedjes ontwikkeld om baby's met eerste voedingsproblemen te helpen en om u te helpen uw borstvoeding te verlengen*. Voor moeders met platte of omgekeerde tepels en baby's met zwakke zuig- of mondmisvormingen kan de tepelkap een tepelvorm geven om de tepel vast te zetten en de uitstekende positie van de tepel tijdens de pauzes te behouden.

Ontworpen voor gevoelige, pijnlijke tepels
Tepelhoedjes zijn speciaal ontworpen om comfort en soepeler borstvoeding te geven bij pijnlijke, gebarsten of pijnlijke tepels. U kunt helpen de tepelwrijving en -spanning tijdens de borstvoeding te verminderen, zodat u uw baby comfortabel uw beste melk kunt geven.

Baby's kunnen op hun eigen tempo drinken
Als de melkstroom van de moeder gecontroleerd moet worden of als de baby niet sterk genoeg is, zijn tepelhoedjes ook een goede ondersteuning. De drie gaatjes aan de bovenkant van het tepelhoedje kunnen helpen om de melkstroom voor de baby in te schatten als er te veel melk is. Hierdoor kan de baby in zijn eigen tempo drinken als de moeder een teveel aan melk heeft.

Ontworpen voor een goede pasvorm
Tepelhoedjes zijn verkrijgbaar in twee maten om beter bij je borst te passen. Kleine tepelhoedjes passen vanaf een tepeldiameter van 12 mm, middelgrote tepeldoppen tot een diameter van 21 mm. Om je maat te vinden, maak het jezelf comfortabel en plaats een van de ringen over je tepel. Draai de tepeldop met de klok mee en steek je tepel in de tunnel. Gebruik de basis van de tepelkap om de tepelkap te sluiten. Als de afstand tussen de tepel en de silicone 2 mm is, past hij goed. Tip: De maten zijn gebaseerd op de tepel, niet op de tepelhof. Niet zeker? Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw kinderarts.

Gemakkelijk schoon te maken in de hygiënische transportdoos
De tepelhoedjes moeten voor elk gebruik worden gereinigd. Dit proces duurt minder dan 10 minuten. Plaats de hoedjes in kokend water gedurende vijf minuten of gebruik de hygiënebox. Plaats beide goed gespoelde borstkapjes in de doos en voeg 25 ml water toe. Plaats de borstplaten vervolgens gedurende drie minuten in een 750 tot 1000 Watt magnetron. Laat vijf minuten afkoelen. Daarna laat u het water weglopen en zijn de doppen weer klaar voor gebruik. Gebruik deze praktische hygiënische transportbox voor op reis of voor vuilvrije opslag.

Combinatie van borstvoeding en flesvoeding
Het ultradunne, zachte siliconenmateriaal van het Philips Avent tepelhoedjes ondersteunt onze oplossingen voor kindervoeding en zorgt voor een naadloze overgang bij het combineren van borstvoeding en flesvoeding.

Snel drinken
Als de melkstroom van de moeder gecontroleerd moet worden of als de baby niet sterk genoeg is, zijn borstkapsels ook een goede ondersteuning. De drie gaatjes aan de bovenkant van het borstschild kunnen helpen om de melkstroom voor de baby te schatten als er te veel melk is. Hierdoor kan de baby in zijn eigen tempo drinken als de moeder een teveel aan melk heeft.

Omvang van de levering

  • Borstdop 2 stuks.
  • Hygiënische transportbox
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips Avent tepelhoedje"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken