Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Hevea babyflesje glas 120 ml + Starr Ball

€ 28,95 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending Dinsdag, 16.08.2022
  • 553132
Shop to Support
Meer over WTF
Laat je kleintje alles vallen wat je ze geeft? Je bent niet alleen, dus Hevea heeft de glazen... meer
"Hevea babyflesje glas 120 ml + Starr Ball"

Laat je kleintje alles vallen wat je ze geeft? Je bent niet alleen, dus Hevea heeft de glazen babyfles 120 ml geëvolueerd om de natuurlijke rubberen Star Ball als breukpreventie op te nemen... stuiteren bij het laten vallen, in plaats van kraken. De bal wordt gemakkelijk vastgehouden door kleine vingers en kan zonder de fles als speelgoed worden gebruikt. 

  • Verpakking Afmetingen 4,5 x 4 x 9 inch of 11,5 x 10,5 x 22,5 cm (b x l x h)
  • Productinhoud 120 ml. / 4 oz.
  • Materiaalsoort Natuurlijk rubber en Borosilicaatglas
  • Land van herkomst Duitsland en Maleisië
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Hevea babyflesje glas 120 ml + Starr Ball"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Hevea

HEVEA is niet zomaar een merk, het is een verhaal met een eigen doel. Het HEVEA-verhaal gaat over hoe we vingerafdrukken op de wereld willen achterlaten - een vingerafdruk die laat zien dat we ernaar streven om het beter te doen, om een meer aandachtige benadering van de planeet die we achterlaten voor toekomstige generaties te creëren.

De producten van HEVEA zijn onder andere badspeelgoed, fopsenen, babyflessen, rubberen eenden en zwemvliezen.

HEVEA is meer dan wat je ziet. Wij zijn vernieuwers in natuurrubber, in het ontwerp, in de manier waarop we samenwerken, in de processen en in de distributie.

Hevea bijtring / grijper Gorm de walvis

Hevea Gorm de walvis is een bijtring, badspeeltje en grijper ineen. Het zachte natuurrubber stimuleert de zintuigen van de baby en helpt bij het bijten. Gorm is hermetisch afgesloten om de groei van bacteriën en schimmels binnenin te voorkomen. Zijn grote staartvin maakt het voor kleine handen gemakkelijk om te grijpen. Gorm de Walvis is een absoluut schattig stuk speelgoed en we zijn er zeker van dat je veel plezier met hem zult hebben. Laat hem naar je huis zwemmen!
Hevea fopspeen - natuurrubber 0-3 maanden rond".

De Hevea-fopspeen is verkrijgbaar in de maat 0-3 maanden in de twee vormen orthodontisch en rond.

De fopspeen is vrij van schadelijke stoffen en biologisch afbreekbaar, want hij is puur plantaardig, gemaakt van natuurlijk rubber en gekleurd met natuurlijke pigmenten. HEVEA-fopspenen hebben de typische vlindervorm en de voor HEVEA unieke ventilatiegaten, hier in de vorm van een eend.

De fopspeen is zijdezacht en zacht voor de huid en de tanden van de baby, maar toch resistent. Het is gemakkelijk te reinigen in warm water en is bijzonder hygiënisch door het naadloze ontwerp.

Recent bekeken