Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips Avent antikoliek flesjes set

€ 35,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 18.05.2022
  • SCD807-00
Shop to Support
Meer over WTF
-14
Philips Ultra Air Beruhigungssauger Philips Ultra Air Beruhigungssauger
vanaf € 5,99 * € 6,99 *
-14
Kaiser Emma voetenzak lamsvel Kaiser Emma voetenzak lamsvel
vanaf € 145,50 * € 169,99 *
-13
-3
-30
Philips AVENT Naturnah Flasche Philips AVENT Natural babyfles
vanaf € 6,99 * € 9,99 *
-21
Mima Xari Design Kinderwagen Collectie 2022
Mima Xari Design Kinderwagen Collectie 2022
vanaf € 1.029,00 * € 1.300,00 *
-17
3 Sprouts badcape 3 Sprouts badcape
€ 25,00 * € 29,95 *
Een speen gevuld met melk, niet met lucht. Pasgeboren startset Flessen met luchtvrij... meer
Productinformatie "Philips Avent antikoliek flesjes set"
  • Een speen gevuld met melk, niet met lucht.
  • Pasgeboren startset
  • Flessen met luchtvrij ventiel

Lieferumfang:

  • 2x 125 ml flesje
  • 2x 260 ml flesje
  • 1x flessenborstel
  • 1x speen
  • 1x AirFree Ventil

Eenvoudig voeden in een rechtopstaande positie
De speen blijft vol melk zitten, zelfs in een horizontale positie, zodat uw baby in een meer natuurlijke, rechtopstaande positie kan drinken. Dit helpt de terugvloeiing en het inslikken van lucht te verminderen en maakt het voeden comfortabeler voor u en uw baby.

Een speen gevuld met melk, niet met lucht
Ons unieke AirFree™-ventiel zuigt lucht aan uit de speen, zodat uw baby minder lucht inslikt bij het drinken. Dit kan voedingsproblemen zoals kolieken, reflux en winderigheid tegengaan.

Het is bewezen dat het antikoolsysteem de koliek en het ongemak* vermindert
Klinische studies hebben aangetoond dat de Philips Avent-fles de koliek en het ongemak* vermindert. Hoe? Een ventiel in de speen voorkomt de vorming van een vacuüm terwijl uw baby drinkt en zorgt voor een ononderbroken voedselstroom. Dit kan helpen bij het verminderen van kolieken, winderigheid, braken en boeren.

Het AirFree™ ventiel is een enkel onderdeel en daardoor eenvoudig te reinigen en te monteren.
Het AirFree™-ventiel kan eenvoudig worden bevestigd aan elke Philips Avent Anti-Colic-fles. Schoonmaken is ook kinderspel dankzij de brede hals en weinig onderdelen om schoon te maken.

Vorm van de zuignap is ontwikkeld voor een optimale zuigstand
De vorm van de zuignap zorgt voor een optimale zuigstand en de geribbelde structuur voorkomt dat de zuignap naar binnen glijdt, waardoor een ononderbroken, comfortabele voeding mogelijk is.

Gemakkelijk te gebruiken
Vul de fles met melk, plaats het AirFree™ ventiel op de rand van de fles en draai de speen los. Houd de fles één keer ingedrukt om de speen te vullen en je bent klaar om te gaan. Zorg er tijdens het voeren voor dat de AirFree™-klepkern van de klep bovenop zit. De speen blijft vol melk zitten, ook wanneer deze horizontaal wordt gehouden, om rechtopstaand voeren te vergemakkelijken.

Fles kan gebruikt worden met of zonder AirFree™ ventiel
U kunt uw Philips Avent Anti-Colic fles met of zonder AirFree™ ventiel gebruiken. Het AirFree™-ventiel is compatibel met onze 125 ml, 260 ml en 330 ml Philips Avent Anti-Colic flessen.

Verschillende zuigtrappen beschikbaar
Naarmate je baby groeit, veranderen zijn drinkgewoonten. Kies een speen met een doorstroomsnelheid die past bij de ontwikkeling van uw baby. Philips Avent Anti-Colic-flessen kunnen worden gebruikt met of zonder het AirFree™-ventiel - maar alleen met de Philips Avent Anti-Colic-spenen.

Deskundige tips voor het voeren met uGrow
Download onze gratis uGrow-app om de maaltijden van uw baby vast te leggen, deskundig advies in te winnen en gezonde gewoontes te ontwikkelen.

Kan gecombineerd worden met andere Philips Avent producten
Ons assortiment antikoolzuurhoudende flessen is zo ontworpen dat elke combinatie van dop en fles mogelijk is. Zo kunt u eenvoudig overschakelen van de fles naar de drinkbeker en beker met minder onderdelen.

Kaakvormige, symmetrische siliconen fopspeen met luchtklep
Vlakke, druppelvormige symmetrische spenen die rekening houden met de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees van uw baby, zelfs als de speen ondersteboven in de mond zit.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips Avent antikoliek flesjes set"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken