Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips Avent 4-1 stoomkoker SCF881

€ 164,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending Maandag, 23.05.2022
  • SCF881-01
Shop to Support
Meer over WTF
Met de Philips Avent 4-in-1 stoomkoker kunt u 4 verschillende dingen doen. Stoomkoken,... meer
Productinformatie "Philips Avent 4-1 stoomkoker SCF881"

Met de Philips Avent 4-in-1 stoomkoker kunt u 4 verschillende dingen doen. Stoomkoken, mengen, ontdooien en warm maken. U kunt ook tot 4 maaltijden tegelijk bereiden. Op deze manier kunt u de gezondheid van uw baby bevorderen met de stoomkoker. Bent u klaar voor gezonde en zachte voeding voor uw kleintje? 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips Avent 4-1 stoomkoker SCF881"
28 apr. 2020

Top

Spart eine Menge Zeit und funktioniert einwandfrei.

9 mrt. 2020

Nie mehr ohne

Der Dampfgarer erspart mir eine menge Zeit und ist dazu noch super einfach zu reinigen. Ich will definitiv nicht mehr ohne Essen zubereiten.

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken