Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips Avent magnetron sterilisatie zakjes

€ 12,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending Dinsdag, 16.08.2022
  • SCF297-05
Shop to Support
Meer over WTF
Eenvoudige en snelle sterilisatie, waar en wanneer dan ook Steriliseer onderweg Doodt... meer
"Philips Avent magnetron sterilisatie zakjes"
  • Eenvoudige en snelle sterilisatie, waar en wanneer dan ook
  • Steriliseer onderweg
  • Doodt 99,9% van de schadelijke ziektekiemen.
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • 5 zakken voor 100 cycli
  • Microgolfstoom steriliseren in slechts 90 seconden klaar voor gebruik

Elke herbruikbare magnetron-stoomsterilisatiezak kan worden gebruikt om flessen, borstkolven en andere babyproducten in slechts 90 seconden te steriliseren*.

Elke tas bevat een aankruisvakje. Door het aanvinken van het selectievakje kunt u snel en eenvoudig bijhouden hoe vaak elke tas is gebruikt.

Elke tas heeft een Veilige behandelzone. Dit is een afgebakende zone op de zak waar deze veilig rechtstreeks uit de magnetron kan worden opgepakt.

Elk pakje microgolfstoomsterilisatiezakjes bevat vijf afzonderlijke zakjes en elke zak kan tot 20 keer worden gebruikt. Dit betekent dat u babyflessen, borstkolven en andere accessoires tot 100 keer kunt steriliseren met slechts één kleinhandelsverpakking.

Doodt 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën.
Het is bewezen dat elke zak met microgolfstoomsterilisator 99,9% van de ziektekiemen en bacteriën doodt.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips Avent magnetron sterilisatie zakjes"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken