Actie in
Geldig tot:

Hevea fopspeen 3-36 maanden, orthodontisch

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 6,95 * -13 € 7,95 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Hevea

Selectie opheffen
  • 210221
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
De Hevea-fopspeen is verkrijgbaar in de maat 0-3 maanden in twee vormen orthodontisch en rond.... meer
"Hevea fopspeen 3-36 maanden, orthodontisch"

De Hevea-fopspeen is verkrijgbaar in de maat 0-3 maanden in twee vormen orthodontisch en rond.

De fopspeen is vrij van schadelijke stoffen en biologisch afbreekbaar, omdat hij van pure plantaardige oorsprong is, gemaakt van natuurlijk rubber en gekleurd met natuurlijke pigmenten. HEVEA-fopspenen hebben de typische vlindervorm en de ventilatiegaten, uniek voor HEVEA, hier in de vorm van een eend.

De fopspeen is zijdezacht en zacht voor de huid en de tanden van de baby, maar toch resistent. Het is gemakkelijk te reinigen in warm water en is bijzonder hygiënisch door het naadloze ontwerp.

HEVEA is niet alleen een merk, maar staat ook voor een houding van hoe we onze vingerafdruk op deze wereld willen achterlaten. Een vingerafdruk die laat zien dat we ernaar streven om het beter te doen, om een bewustere manier te creëren en om te zorgen voor de planeet die we achterlaten voor onze kinderen.

Voordelen:

  • Goed voor de baby, goed voor het milieu...
  • Grote selectie van trendy kleuren
  • uniek ontworpen ventilatiegaten
  • veganistisch en 100% vrij van plastic
  • hygiënisch door naadloos ontwerp - voorkomt bacterievorming
  • ergonomische vlindervorm - laat ruimte voor neus en kin
  • zacht materiaal beschermt tegen indrukken
  • duurzaam, milieuvriendelijk, geproduceerd met een hoge maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • FSC-gecertificeerd verpakkingsmateriaal
  • zonder kunstmatige toevoegingen of kleurstoffen

Schoonmaken:

Stel een fopspeen niet bloot aan direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron en plaats deze nooit langer dan aanbevolen in desinfecterende oplossingen ("sterilisatieoplossing"), omdat dit het aanzuiggedeelte kan beschadigen.
Plaats de fopspeen voor het eerste gebruik gedurende 5 minuten in kokend water, laat het afkoelen en knijp het resterende water eruit. Dit is om de hygiëne te waarborgen. Als alternatief kunt u de fopspeen ook in een steriliserende oplossing voor babyflessen volgens de instructies reinigen. Maak de fopspeen voor elk gebruik schoon.
De fopspeen mag alleen met de hand of in speciaal ontworpen apparatuur worden gereinigd. Het mag niet worden gereinigd in de magnetron of de vaatwasser. Wanneer de fopspeen niet wordt gebruikt, moet deze schoon en droog worden bewaard, bij voorkeur in een gesloten container.

Waarschuwingen:

Voor de veiligheid van uw kind
LET OP!
Controleer de fopspeen voor elk gebruik. Trek de fopspeen in alle richtingen. Gooi het meteen weg bij het eerste teken van schade of defecten. Gebruik alleen speciale fopspeenbanden die voldoen aan EN 12586. Bevestig nooit andere riemen of koorden aan een fopspeen, uw kind zou zich ermee kunnen wurgen.

Stel een fopspeen niet bloot aan direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron en plaats deze nooit langer dan aanbevolen in desinfecterende oplossingen ("steriliserende oplossing"), omdat dit de fopspeen kan beschadigen. Voordat u de fopspeen voor het eerst gebruikt, plaatst u deze 5 minuten in kokend water, laat u hem afkoelen en knijpt u het resterende water eruit. Dit is om de hygiëne te waarborgen. Als alternatief kunt u de fopspeen ook in een steriliserende oplossing voor babyflessen volgens de instructies reinigen. Maak de fopspeen voor elk gebruik schoon.

Dompel de fopspeen nooit onder in zoete stoffen of medicijnen, uw kind zou tandcariës kunnen krijgen. Vervang de fopspeen na één tot twee maanden gebruik om redenen van hygiëne en veiligheid.

Als de fopspeen in de mond van het kind komt, raak dan niet in paniek; hij kan niet worden ingeslikt en is ontworpen om een dergelijke gebeurtenis te weerstaan. Haal hem voorzichtig en zo voorzichtig mogelijk uit de mond van uw kind.

Enkele kinderen zijn allergisch voor natuurrubberlatex. Let daarom op allergische reacties en stop met het gebruik van de fopspeen als er tijdens of na het gebruik van de fopspeen allergische reacties optreden.

Let op! Hevea fopspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubberlatex, dat met de tijd donkerder wordt.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Hevea fopspeen 3-36 maanden, orthodontisch"
21 apr. 2022

Super

Super

18 apr. 2022

Für uns leider nichts

Meine Tochter mag den Schnuller gar nicht.
Geschmäcker sind verschieden?

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken