Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Medela fopspeen soft silicone, 0-6M, 6-18M

vanaf € 5,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 16.08.2022

Medela

Selecteer een variant

  • 101042509
Shop to Support
Meer over WTF
Medela zachte siliconen fopspeen - zacht & ergonomisch Deze superzachte siliconen... meer
"Medela fopspeen soft silicone, 0-6M, 6-18M"

Medela zachte siliconen fopspeen - zacht & ergonomisch

Deze superzachte siliconen fopspeen is ontworpen om het natuurlijke zuigen van jouw baby te ondersteunen. Het troost, kalmeert en helpt je succesvol in slaap te vallen. De huidvriendelijke SensoPearls™ op het schild zorgen voor een zeer goede luchtcirculatie tussen het fopspeenschild en de tere babyhuid. De meegeleverde sterilisatiecontainer is ideaal voor eenvoudige reiniging en transport.

Medela Soother Soft Silicone - Hoogtepunten in een oogopslag

  • ORTHODONTISCH - Platte symmetrische speen om de tong vrij te laten bewegen. Dunne schacht die de opening tussen de boven- en onderkaak tot een minimum beperkt.
  • LICHTGEWICHT - Minder belasting van mond- en gezichtsspieren
  • MET HUIDVRIENDELIJKE SENSOPEARLS™ - Voor een betere luchtcirculatie tussen het fopspeen schildje en de huid van je baby.
  • ERGONOMISCHE VORM - Zodat je baby je kalmerende geur kan ruiken
  • Inclusief 3-MIN. STILLING BAG - Voor eenvoudige reiniging en transport.
  • BPA en BPS vrij
  • SWISS QUALITY - Ontwikkeld met experts, gemaakt met liefde in Zwitserland
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Medela fopspeen soft silicone, 0-6M, 6-18M"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Medela

Medela is de toonaangevende leverancier van stijlproducten. De basisalgen hiervoor zijn voortdurend onderzoek, innovatie en de analyse van de behoeften van de klant door het bedrijf. Medela betrekt de gebruikers van haar producten bij het innovatieproces. Het bedrijf informeert bij zijn klanten naar hun behoeften en ervaringen met Medela borstkolven en vacuümtechnologieproducten. Dit resulteert in nieuwe voordelen voor de klant. Bij de productontwikkeling richt Medela zich op de behoeften van haar klanten. Medela heeft Calma ontwikkeld, een speen speciaal ontworpen voor moedermelk. Met Calma van Medela kan de baby zuigen, slikken en ademen in zijn natuurlijke ritme. Medela's Calma maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen borstvoeding en zuigen. Met Medela op klemaXX wordt u vanaf het allereerste begin goed verzorgd, en bij klemaXX is het bedrijf toonaangevend in de markt van draagzakken en draagdoeken. Een internationaal merk met grote plannen en veelzijdige ambities. Manduca geeft de voorkeur aan zuiver natuurlijke vezels die speciaal worden vervaardigd en geverfd volgens de specificaties van Manduca. Een baby zet alles op z'n kop. Maar je blijft ontspannen en denkt: alles in boter zolang ik beide handen vrij heb. Met een brancard van Manduca op kleutermaXX blijft u ontspannen.

Recent bekeken