Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Medela fopspeen voor pasgeborenen 0-2 Maanden

vanaf € 5,49 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 16.08.2022

Medela

Selecteer een variant

  • 101042498
Shop to Support
Meer over WTF
Medela fopspeen newborn - de perfecte fopspeen voor pasgeborenen Deze fopspeen van Medela is... meer
"Medela fopspeen voor pasgeborenen 0-2 Maanden"

Medela fopspeen newborn - de perfecte fopspeen voor pasgeborenen

Deze fopspeen van Medela is in samenwerking met deskundigen speciaal ontwikkeld voor baby's jonger dan twee maanden. Hij is extra licht en klein om tegemoet te komen aan de behoeften van jouw baby in een vroeg ontwikkelingsstadium.

Huidvriendelijke SensoPearls™ op het schild zorgen voor een zeer goede luchtcirculatie tussen het fopspeenschild en de tere babyhuid. De meegeleverde sterilisatiecontainer is ideaal voor eenvoudige reiniging en transport.

Medela Soother Newborn - De hoogtepunten in een oogopslag

  • BIJZONDERE KLEINE ZEEP - Voor de mondholte van kleinere baby's. Gemaakt van zeer zachte en flexibele siliconen zodat je baby gemakkelijk in de speen kan knijpen in dit vroege stadium van de ontwikkeling van de tongspieren.
  • ZEER LICHT - Minder belasting van de mond en gezichtsspieren.
  • MET HUIDVRIENDELIJKE SENSOPEARLS™ - Voor een betere luchtcirculatie tussen het fopspeen schildje en de huid van je baby.
  • KLEINE ERGONOMISCHE VORM - Zodat je baby je kalmerende geur kan ruiken
  • INCLUSIEF 3-MIN STILLING BAG - Voor eenvoudige reiniging en transport
  • BPA en BPS vrij
  • SWISS QUALITY - Ontwikkeld met experts, gemaakt met liefde in Zwitserland
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Medela fopspeen voor pasgeborenen 0-2 Maanden"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Medela

Medela is de toonaangevende leverancier van stijlproducten. De basisalgen hiervoor zijn voortdurend onderzoek, innovatie en de analyse van de behoeften van de klant door het bedrijf. Medela betrekt de gebruikers van haar producten bij het innovatieproces. Het bedrijf informeert bij zijn klanten naar hun behoeften en ervaringen met Medela borstkolven en vacuümtechnologieproducten. Dit resulteert in nieuwe voordelen voor de klant. Bij de productontwikkeling richt Medela zich op de behoeften van haar klanten. Medela heeft Calma ontwikkeld, een speen speciaal ontworpen voor moedermelk. Met Calma van Medela kan de baby zuigen, slikken en ademen in zijn natuurlijke ritme. Medela's Calma maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen borstvoeding en zuigen. Met Medela op klemaXX wordt u vanaf het allereerste begin goed verzorgd, en bij klemaXX is het bedrijf toonaangevend in de markt van draagzakken en draagdoeken. Een internationaal merk met grote plannen en veelzijdige ambities. Manduca geeft de voorkeur aan zuiver natuurlijke vezels die speciaal worden vervaardigd en geverfd volgens de specificaties van Manduca. Een baby zet alles op z'n kop. Maar je blijft ontspannen en denkt: alles in boter zolang ik beide handen vrij heb. Met een brancard van Manduca op kleutermaXX blijft u ontspannen.

Recent bekeken