Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

BeSafe slaaphulpkussen

€ 29,98 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 18.05.2022
  • 10010179
Shop to Support
Meer over WTF
Om het autorijden met kinderen nog veiliger en comfortabeler te maken, introduceert BeSafe... meer
Productinformatie "BeSafe slaaphulpkussen"

Om het autorijden met kinderen nog veiliger en comfortabeler te maken, introduceert BeSafe nu het slaaphulpkussen. Dit halvemaanvormige kussen stelt kinderen in staat om hun hoofd zijdelings op het kussen te laten rusten wanneer ze in hun autostoeltje slapen, zodat het hoofd in de hoofdsteun van het zitje blijft.

Het slaaphulpkussen kan gemakkelijk onder de kuip van een zitje worden geklemd, zodat het op alle BeSafe peuter- en autostoeltjes past. Het kan in hoogte worden versteld voor een betere pasvorm, door het kind worden gedraaid en over de hoofdsteun worden gekanteld wanneer het niet in gebruik is. Voor eenvoudig onderhoud kan het slaaphulpkussen in zijn geheel in de machine worden gewassen.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "BeSafe slaaphulpkussen"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
BeSafe

BeSafe

BeSafe is een Noors bedrijf dat al vele jaren toonaangevend is in de ontwikkeling en productie van premium autostoelen en andere producten voor kinderen. De focus van BeSafe ligt op achterwaarts gerichte kinderzitjes, de zogenaamde reboarders. De veiligheid van kinderen is bijzonder belangrijk voor BeSafe.

KindermaXX biedt de volgende BeSafe producten aan:

  • Autostoel Groep 0+
  • Reboardes groep 0+/1 & i-Size
  • Kinderzitjes in de groep 0+/1/2
  • Naar voren gerichte kinderzitjes
  • zwangerschapsgordels

BeSafe accessoires

Het BeSafe assortiment van kindermaXX is breed en biedt voor elke familie het juiste product. Vanaf het begin van de zwangerschap tot het einde van de autostoeltijd van het kind. De focus van BeSafe ligt op veiligheid en de grootst mogelijke overlevingskansen voor kinderen in de auto bij een ongeval.

 

 

 

Recent bekeken