Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Betaalmogelijkheden

Betaalinformatie
Alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn in Euro's en inclusief 21% BTW.

Zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling direct verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. Je hebt de keuze uit diverse betaalmethodes.

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden:

  • Ideal
  • Klarna -  betaal later in 14 dagen
  • Paypal
  • Creditkaart
  • Apple Pay
  • SOFORT Banking

 


Ideal

Extra betaalgemak! Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. De betaling wordt direct overgeschreven. Je kunt gebruik maken van deze optie als je aangesloten bent bij: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, ING, Triodos Bank, Van Lanschot of bij de Friesland Bank. Kies in het betaalscherm voor de optie iDEAL. Vervolgens kies je de bank waar je bij aangesloten bent.


Klarna - Betaal later in 14 dagen
Wij bieden in samenwerking met Klarna Bank AB de betaalwijze Achteraf Betalen via Klarna aan. Dit werkt supersnel en eenvoudig. U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement.


Paypal

Veilig! Je gegevens worden niet verstrekt aan de webshop maar blijven veilig bij PayPal. Indien je met PayPal wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie Betalen met PayPal. Volg verder de instructies van PayPals internetkassa. Meer weten over PayPal? Kijk hier op de website van PayPal.


Creditkaart
Je kunt ook met je CreditCard betalen. Hierbij worden de MasterCard en Visa Creditcards geaccepteerd. Als je met CreditCard wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie CreditCard. Volg verder de instructies van de internetkassa.


Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple. Deze betalingsmethode is alleen beschikbaar voor Apple gebruikers. De betaling wordt afgerond met een vingerafdruk of een gezichtsscan. Apple Pay ondersteunt de meeste grote aanbieders van creditcards en betaalpassen, waaronder Visa, MasterCard en American Express. Apple Pay voldoet dus aan de voorschriften voor Sterke Klantauthenticatie (SCA), die zijn vastgelegd in Richtlijn 2 betreffende betalingsdiensten (PSD2).

 
SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Recent bekeken