Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Social Media coöperatie

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met kindermaXX?

U bent vast op onze website beland vanwege het grote aanbod aan mooie en hoogwaardige producten. Omdat wij alleen producten aanbieden waar wij zelf voor 100% achterstaan, kunnen wij ons goed voorstellen dat u daarover wilt posten op Instagram, Facebook, Youtube en blogs.

Wij nemen graag contact met u op om te kijken of we samen kunnen werken. Houd er rekening mee dat wij geen kosten in rekening brengen, maar een korting geven op producten uit onze webshop of een product dat u kunt testen en promoten.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar influencers met minimaal 10.000 volgers in de juiste doelgroep die actief zijn op Instagram, Facebook, Blog en/of Youtube. Zodra we een product of korting hebben aangeboden, willen we dit ruilen met een post met links naar onze webshop, producten en Instagram.

Verlotingen

Daarnaast verloten we regelmatig mooie producten van diverse fabrikanten. Denk bijvoorbeeld aan een bedje, een kinderstoel of een voetenzak, enz. Omdat u het via uw blog kunt laten zien, krijgt u ook veel interactie op uw kanalen, wat dit een geweldige samenwerking maakt.

Bent u geïnteresseerd? U kunt ons een e-mail sturen naar info@kindermaxx.de .

We kijken uit naar een goede samenwerking!

 

Coöperatie Blogger / kindermaXX

Die Testfamilie - Thule Sleek Adapter en Thule Sleek Snacktray

https://www.dietestfamilie.de/produkttest-thule-sleek-zubehoer-von-kindermaxx/

 

Recent bekeken