Retourneren

Beste Kindermaxx klant!

Het lijkt erop dat je bestelling niet helemaal is wat je ervan had verwacht en nu wil je het terugsturen. Hoe gaat dit in zijn werk? Je hebt de mogelijkheid om jouw bestelling of een gedeelte ervan binnen 14 dagen, na ontvangst, terug te sturen.

 

Stap 1

Vraag je retourlabel telefonisch of per e-mail hieronder aan en vul je contactgegevens in. Vermeld alsjeblieft je bestelnummer. Het gebruik van het retourlabel kost voor bestellingen binnen Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk, EUR 5,95. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij het terugstorten van het aankoopbedrag. Voor alle andere landen moeten de retour verzendkosten door de klant worden gedragen, en het retour etiket moet door de klant worden geregeld. Voor het retourneren van bestellingen of goederen die met een transporteur op een pallet aangeleverd zijn geworden, verrekenen wij maximaal EUR 120,-. In dat geval draag jij de kosten van de retourzending.

 

Stap 2
Verpak de spullen in de originele verpakking (incl. alle toebehorende items) en stuur de producten retour in de originele staat. Als je een verzendlabel hebt afgedrukt, plak het dan op de grootste zijde van het pakket.

 

Stap 3
Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde Paketshop van DHL of de Post. Vraag wel het bewijs van verzending aan. Zonder ontvangstbevestiging door DHL of de Post kunnen we bij een melding van verlies, helaas geen onderzoeksverzoek indienen.

 

Stap 4
Na ontvangst van de spullen controleren we de geretourneerde producten volgens onze herroepingsvoorwaarden. Het bedrag wordt na controle binnen 14 dagen aan jou terugbetaald via de betaalmethode die je hebt gebruikt.

 

Heb je nog vragen over jouw retourzending? Gebruik dan het onderstaande contactformulier.

Retourneren
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.