Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Kortingscodes & acties

Kortingsacties in de Kindermaxx onlineshop - koopjes voor de allerkleinsten

De Kindermaxx online shop staat bekend om het uitgebreide assortiment baby- en kinderartikelen. Of je nu op zoek bent naar kinderwagens, autostoeltjes, kleding of speelgoed, bij Kindermaxx vind je wat je zoekt. Maar het is niet alleen het ruime assortiment dat keer op keer indruk maakt op klanten, maar ook de aantrekkelijke kortingsacties die regelmatig plaatsvinden. In dit artikel geven we je een overzicht van de verschillende kortingsacties die je in de Kindermaxx online shop kunt verwachten en hoe je daarvan kunt profiteren.

Seizoensgebonden kortingsacties

Wij bieden speciale kortingsacties aan bij verschillende gelegenheden gedurende het jaar. Denk hierbij aan Black Friday, Kerst, Pasen en het begin van de zomer. Tijdens deze periodes zijn geselecteerde artikelen of productcategorieën beschikbaar tegen gereduceerde prijzen. Het is dus de moeite waard om je ogen open te houden en ze op het juiste moment te pakken.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste kortingsacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Kindermaxx. Als dank voor je inschrijving ontvang je 10% korting op je eerste aankoop (niet geldig op reeds afgeprijsde producten). Daarnaast ontvang je regelmatig updates over exclusieve aanbiedingen en nieuwe producten.

 


 

5% Tweelingkorting - dubbel geluk, dubbel besparen

De komst van een tweeling betekent dubbel geluk en vreugde voor het hele gezin. Het betekent echter ook dubbele uitgaven voor babyproducten en accessoires. Om gezinnen met een tweeling te helpen geld te besparen, bieden wij een speciale tweelingkorting aan. Ontdek hoe je kunt profiteren van 5% tweelingkorting.

De 5% tweelingkorting is een speciale kortingsactie gericht op ouders van tweelingen. Met deze actie kunnen ouders 5% korting krijgen op de totale prijs telkens als zij een product voor hun tweeling kopen. Deze besparingen kunnen vooral handig zijn bij de aankoop van kinderwagens, autostoelen, kleding of andere noodzakelijke artikelen voor het dagelijks leven met een tweeling.

Om aanspraak te maken op de tweelingkorting moeten ouders bewijzen dat zij daadwerkelijk een tweeling hebben. Dit kan bijvoorbeeld een kopie van de geboorteakte of een brief van de behandelend arts zijn. Zodra het bewijs is geleverd, wordt de korting toegepast op alle in aanmerking komende aankopen.

Conclusie

De Kindermaxx onlineshop is een waar paradijs voor ouders, grootouders en iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten voor kinderen. Dankzij de regelmatige kortingsacties kun je artikelen van hoge kwaliteit kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je geen enkele actie mist en profiteer van de vele voordelen die de Kindermaxx online shop te bieden heeft.

Recent bekeken