Actie in
Geldig tot:

Duo - & Tweelingkinderwagen

Een duokinderwagen of tweelingkinderwagen als perfecte aanvulling op het groeiende gezin

1 kinderwagen voor het vervoeren van 2 kinderen is voor veel jonge gezinnen de ideale oplossing. Maar de volgende vraag zal beantwoord moeten worden: wat is het verschil tussen een duo kinderwagen en een kinderwagen voor tweelingen?

 

Filters sluiten
 
 
 •  
 •  
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Een duo- of tweelingkinderwagen als perfecte aanvulling op het groeiende gezin

Wat is de definitie van een duo kinderwagen?

De naam zegt het al - Duo. Een duokinderwagen kan door 2 kinderen van verschillende leeftijden tegelijk worden gebruikt. Als je al één kind hebt en je gezin wordt uitgebreid met nog een kind, dan is een duokinderwagen misschien wel de beste keuze voor jou. Zo kan je beide kinderen zonder problemen en met groot gemak rondrijden. Er zijn verschillende opties beschikbaar. We nemen de lijst met geschikte duo kinderwagens één voor één door.

Een tweeling kan een dubbele portie geluk betekenen

Maar dan heb je ook een dubbele kinderwagen nodig. Daar is een geweldige oplossing voor: de tweeling kinderwagen. In een tweelingwagen van Bugaboo, Thule en Joolz Geo 3 kan je je tweeling perfect en zonder problemen vervoeren. Met de Joolz Geo 3 heb je genoeg ruimte voor beide baby's en extra opbergruimte met een grote boodschappenmand eronder. Laat je dus inspireren door de foto's en beschrijvingen in onze online shop en beslis welke oplossing het beste bij jullie past. Kinderwagens voor broers en zussen zijn een zeer handige manier om met meerdere baby's of peuters tegelijk te wandelen. Dit mag echter niet verhullen dat deze vorm van kinderwagen minder mobiel is in vergelijking met het model voor slechts één kind. De reden hiervoor ligt in de fundamenteel grotere afmetingen en het grotere gewicht. Let er bij de aankoop van dit soort kinderwagen op dat je enige moeilijkheden kunt ondervinden bij het gebruik van het openbaar vervoer.

Belangrijke aspecten van een dubbele kinderwagen:

De constructie: achter elkaar, naast elkaar of verspringend boven elkaar. Dit zijn de drie manieren waarop de twee zitjes van deze kinderwagen bij elkaar kunnen komen. De ene achter de andere maakt de kinderwagen wat langer. Dit kan een beetje onhandig zijn op straat of in metro's. Naast elkaar maken de zittingen de kinderwagen breder. Dit kan problematisch zijn bij deuren of in liften. Het alternatief, waarbij je de twee wiegjes schuin boven elkaar kunt monteren, is verleidelijker, maar vergt ook wat meer gewenning.

De gebruiksduur: Veel kinderwagens zijn alleen geschikt voor de eerste paar maanden, totdat een de ziteenheden nodig is. Andere zijn alleen verkrijgbaar met een ziteenheid. Een combinatie kinderwagen biedt je direct beide mogelijkheden. Bovendien zijn veel modellen compatibel met de juiste adapters en baby-autostoeltjes. Dus je bent ideaal op weg van de geboorte van een tweeling naar de peuterleeftijd.
Leveringsomvang: Een extra bonuspunt is dat de kinderwagens worden geleverd met praktische accessoires, zoals een bijpassende luiertas of regenhoes.
Geschiktheid voor dagelijks gebruik: Naast de afmetingen spelen ook andere aspecten een belangrijke rol. De kinderwagens moeten in opgevouwen toestand zo ruimtebesparend mogelijk zijn en voldoende opbergruimte bieden.

Wat is de definitie van een duo kinderwagen?

De naam zegt het al, duo. Een duo kinderwagen kan door 2 kinderen van verschillende leeftijden tegelijk worden gebruikt. Als je al een kind hebt en je gezin wordt uitgebreid met een baby, dan is een duokinderwagen wellicht de beste keuze voor jou. Zo kun je beide kinderen met groot gemak rondrijden. Er zijn verschillende opties beschikbaar. We nemen de lijst met geschikte duo kinderwagens één voor één door.

Bugaboo Donkey 5 duo kinderwagen

Bugaboo Donkey 5 Tweeling kinderwagen

Thule Sleek kinderwagen

Thule Urban Glide 2 dubbele wandelwagen

Easywalker Harvey 3 Premium combi kinderwagen

Joolz Geo 3 Kinderwagen

Bugaboo kinderwagen Donkey 5 Duo

Wij zijn grote fans van de Bugaboo Donkey 5 Duo kinderwagen. Waarom? Dit is de enige kinderwagen die kan worden gebruikt als mono, duo en twin. Je kan dus lang genieten van deze alleskunner. Als duo kinderwagen is de kinderwagen als volgt opgebouwd: 1x frame, 1x reiswieg, 1x zitje, 2x kap. De kinderen zitten/liggen naast elkaar in deze kinderwagen, wat de interactie tussen beide kinderen heel goed bevordert. Je kan de zitunit ook naar voren of naar achteren gericht op het frame bevestigen. Als je slechts met één kind reist, is dat geen probleem. Met een paar klikken kan je de kinderwagen ombouwen tot een mono kinderwagen. Hoe praktisch en doordacht is dat? De Bugaboo Donkey 5 Duo kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en er zijn regelmatig gelimiteerde edities. Met de Bugaboo Donkey 5 Duo Sibling Stroller Mix and Match kun je je tweelingkinderwagen aanpassen aan jouw smaak.

Bugaboo Donkey 5 Twin kinderwagen

De lichtgewicht en super wendbare Bugaboo Donkey 5 Twin kinderwagen blijft stabiel, zelfs met kinderen en een volgepakte boodschappenmand. Duwen met één hand is heel gemakkelijk. Dankzij de robuuste wielen blijft hij altijd stabiel, zelfs op oneffen terrein. De stoelen kunnen naar jou gericht worden, zodat je de kleintjes altijd in de gaten kunt houden. Een verbeterd ventilatiesysteem en windkap zorgen voor die extra dosis comfort. Ze helpen de lichaamstemperatuur van je baby te regelen. De nieuwe Bugaboo Donkey 5 is in alle opzichten verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers om de beste avontuurlijke ervaring te bieden. Het zitje, de reiswieg en de zijtas zijn verhoogd om je baby cm dichter bij je te brengen. Dit maakt het gemakkelijker om jouw lieveling te bereiken tijdens het eten of spelen. Andere kenmerken zijn een geïntegreerd bevestigingspunt voor de Bugaboo meerijdplank en bekerhouder, en een verbeterd vouwmechanisme.

Thule Sleek Duo kinderwagen

De Thule Sleek kinderwagen is een fantastisch robuuste kinderwagen met relatief grote profielwielen en een fantastisch veersysteem. Je kan deze kinderwagen het zowel in de stad als in het bos gebruiken. Je kindjes zitten schuin onder elkaar in deze kinderwagen. Het mooie van deze kinderwagen is dat de reiswieg even groot is als een normale monokinderwagen. Het oudere kind zit in het zitje schuin boven de reiswieg, waar de baby comfortabel kan slapen op het zachte matrasje. Als de baby ouder is, kan je het zitje voor beide kinderen gebruiken. De zitunit kan in beide richtingen op het frame worden gemonteerd. Met de bijpassende autostoeladapter kan je zelfs een autostoel op het frame bevestigen.

Thule Urban Glide 2 dubbele kinderwagen

De Thule Urban Glide 2 Dubbele kinderwagen is de all-terrain duo kinderwagen. De kinderwagen heeft 3 wielen, waardoor hij zeer wendbaar is. Bovendien is deze kinderwagen uitgerust met een handrem, die het lopen in de bergen of op hellend terrein veel gemakkelijker maakt. Bij deze kinderwagen kan je de reiswieg op het frame bevestigen met de meegeleverde adapter, zodat je van elke wandeling kunt genieten met beide kinderen naast elkaar. Als je het voorwiel fixeert, is deze kinderwagen zelfs geschikt voor een rondje met beide kinderen. Hoe geweldig en attent is dat? Een all-terrain kinderwagen die perfect is voor stedentrips of je favoriete wandeling met twee kinderen.

Het ontwerp van deze kinderwagen omvat 16" achterwielen met vering voor maximaal comfort en controle, en een draaibaar voorwiel om te wandelen en te manoeuvreren in de stad. Ook ideaal voor joggen in de stad of op oneffen terrein. Een kinderwagen die licht en aerodynamisch is en elk terrein aankan. Als een van de toonaangevende leveranciers staat het Zweedse bedrijf al jaren bekend om zijn hoogwaardige producten. Ontdek het onbekende, bewandel bekende paden. Ga joggen. Geniet van de tijd samen en deel je passies met de kinderen. Met een kinderwagen van Thule ben je altijd comfortabel onderweg. Overal en op elk moment van de dag of het jaar!

Easywalker Harvey 3 combinatie kinderwagen

Nieuw in ons assortiment is de Easywalker Harvey 3 combi kinderwagen. Dit is een kinderwagen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De Easywalker Harvey 3 kan ook als monokinderwagen worden gebruikt. U kunt dus beginnen met de monokinderwagen en deze later uitbreiden met een extra reisoptie tot een combikinderwagen. Dankzij de grote wielen en de goede vering is deze kinderwagen bijzonder wendbaar en kan hij gemakkelijk over elke ondergrond worden geduwd. Een lichtgewicht aluminium frame, de in hoogte verstelbare duwbeugel en de zwenkbare voorwielen zorgen voor gemakkelijk rijplezier. Manoeuvreren met één hand is ook gemakkelijk. Het maakt niet uit of je een mooie boswandeling wilt maken met het gezin of dat je moet winkelen in de stad. Met de kinderwagen ben je altijd perfect onderweg. Dankzij zijn grote wielen en goede vering is hij supercompact en kan hij zeer snel door elke situatie worden gestuurd. Een kinderwagen die compact, licht en gemakkelijk op te vouwen is, gemaakt van duurzame materialen.

Joolz Geo 3 kinderwagen

Net als de EasyWalker Harvey 3 kinderwagen kan de Joolz Geo 3 kinderwagen gebruikt worden als enkele kinderwagen en als duo kinderwagen. Met de Joolz Geo 3 uitbreidingsset, die je aan de onderkant van het kinderwagenframe kunt klikken, tover je je mono kinderwagen om tot een duo kinderwagen. Deze kinderwagen is een stijlvolle, nieuwe en moderne kinderwagen met een comfortabel rijgedrag. Bovendien heeft de Joolz Geo 3 kinderwagen een extra grote boodschappenmand die meer ruimte en opbergruimte biedt. Perfect uitgerust met grote all-terrain wielen en sportstoelen voor het hele jaar, is het de perfecte kinderwagen voor elk terrein en elke ondergrond. Het superstevige frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is gemakkelijk met één hand te besturen dankzij de zwenkbare voorwielen.

De reiswieg is rugvriendelijk en zeer ruim, de baby kan er comfortabel in liggen zolang dat nodig is. De hypoallergene matras is ademend en biedt jouw lieveling een comfortabele plek om te dromen. Er is een kijk- en ventilatieraam. Zeer aanpasbaar voor elke gezinssituatie. Kan worden uitgerust met bijpassende adapters, een extra reiswieg, een extra zitje en opties voor een autostoel. Een converteerbare kinderwagen die meegroeit met het gezin en toch even compact en wendbaar blijft als een mono kinderwagen. Samen over heuvel en dal! Genoeg ruimte voor beide kinderen inbegrepen! Met deze kinderwagen kun je samen het bos, de weide of de stadsjungle verkennen. Een hypoallergeen matras dat ademt en uw lieveling een comfortabele plek biedt om te dromen. Er is een kijk- en ventilatieraam aan de kop van het bad. Veel mogelijke combinaties kunnen worden herschikt door eenvoudige bewegingen. Een praktische rugleuningverstelling en een compact opvouwbaar formaat zijn belangrijke pluspunten van deze kinderwagen. Deze kinderwagen is geschikt voor zowel de zomer als de winter.

Een converteerbare kinderwagen die met uw gezin meegroeit en toch even compact en wendbaar blijft als een enkele kinderwagen. Samen over heuvel en dal! Genoeg ruimte voor beide kinderen inbegrepen! Met deze kinderwagen kunnen jullie samen het bos, de weide of de stadsjungle verkennen!

 

Een duo- of tweelingkinderwagen als perfecte aanvulling op het groeiende gezin Wat is de definitie van een duo kinderwagen? De naam zegt het al - Duo. Een duokinderwagen kan door 2 kinderen... meer ervaren »
Venster sluiten
Duo - & Tweelingkinderwagen

Een duo- of tweelingkinderwagen als perfecte aanvulling op het groeiende gezin

Wat is de definitie van een duo kinderwagen?

De naam zegt het al - Duo. Een duokinderwagen kan door 2 kinderen van verschillende leeftijden tegelijk worden gebruikt. Als je al één kind hebt en je gezin wordt uitgebreid met nog een kind, dan is een duokinderwagen misschien wel de beste keuze voor jou. Zo kan je beide kinderen zonder problemen en met groot gemak rondrijden. Er zijn verschillende opties beschikbaar. We nemen de lijst met geschikte duo kinderwagens één voor één door.

Een tweeling kan een dubbele portie geluk betekenen

Maar dan heb je ook een dubbele kinderwagen nodig. Daar is een geweldige oplossing voor: de tweeling kinderwagen. In een tweelingwagen van Bugaboo, Thule en Joolz Geo 3 kan je je tweeling perfect en zonder problemen vervoeren. Met de Joolz Geo 3 heb je genoeg ruimte voor beide baby's en extra opbergruimte met een grote boodschappenmand eronder. Laat je dus inspireren door de foto's en beschrijvingen in onze online shop en beslis welke oplossing het beste bij jullie past. Kinderwagens voor broers en zussen zijn een zeer handige manier om met meerdere baby's of peuters tegelijk te wandelen. Dit mag echter niet verhullen dat deze vorm van kinderwagen minder mobiel is in vergelijking met het model voor slechts één kind. De reden hiervoor ligt in de fundamenteel grotere afmetingen en het grotere gewicht. Let er bij de aankoop van dit soort kinderwagen op dat je enige moeilijkheden kunt ondervinden bij het gebruik van het openbaar vervoer.

Belangrijke aspecten van een dubbele kinderwagen:

De constructie: achter elkaar, naast elkaar of verspringend boven elkaar. Dit zijn de drie manieren waarop de twee zitjes van deze kinderwagen bij elkaar kunnen komen. De ene achter de andere maakt de kinderwagen wat langer. Dit kan een beetje onhandig zijn op straat of in metro's. Naast elkaar maken de zittingen de kinderwagen breder. Dit kan problematisch zijn bij deuren of in liften. Het alternatief, waarbij je de twee wiegjes schuin boven elkaar kunt monteren, is verleidelijker, maar vergt ook wat meer gewenning.

De gebruiksduur: Veel kinderwagens zijn alleen geschikt voor de eerste paar maanden, totdat een de ziteenheden nodig is. Andere zijn alleen verkrijgbaar met een ziteenheid. Een combinatie kinderwagen biedt je direct beide mogelijkheden. Bovendien zijn veel modellen compatibel met de juiste adapters en baby-autostoeltjes. Dus je bent ideaal op weg van de geboorte van een tweeling naar de peuterleeftijd.
Leveringsomvang: Een extra bonuspunt is dat de kinderwagens worden geleverd met praktische accessoires, zoals een bijpassende luiertas of regenhoes.
Geschiktheid voor dagelijks gebruik: Naast de afmetingen spelen ook andere aspecten een belangrijke rol. De kinderwagens moeten in opgevouwen toestand zo ruimtebesparend mogelijk zijn en voldoende opbergruimte bieden.

Wat is de definitie van een duo kinderwagen?

De naam zegt het al, duo. Een duo kinderwagen kan door 2 kinderen van verschillende leeftijden tegelijk worden gebruikt. Als je al een kind hebt en je gezin wordt uitgebreid met een baby, dan is een duokinderwagen wellicht de beste keuze voor jou. Zo kun je beide kinderen met groot gemak rondrijden. Er zijn verschillende opties beschikbaar. We nemen de lijst met geschikte duo kinderwagens één voor één door.

Bugaboo Donkey 5 duo kinderwagen

Bugaboo Donkey 5 Tweeling kinderwagen

Thule Sleek kinderwagen

Thule Urban Glide 2 dubbele wandelwagen

Easywalker Harvey 3 Premium combi kinderwagen

Joolz Geo 3 Kinderwagen

Bugaboo kinderwagen Donkey 5 Duo

Wij zijn grote fans van de Bugaboo Donkey 5 Duo kinderwagen. Waarom? Dit is de enige kinderwagen die kan worden gebruikt als mono, duo en twin. Je kan dus lang genieten van deze alleskunner. Als duo kinderwagen is de kinderwagen als volgt opgebouwd: 1x frame, 1x reiswieg, 1x zitje, 2x kap. De kinderen zitten/liggen naast elkaar in deze kinderwagen, wat de interactie tussen beide kinderen heel goed bevordert. Je kan de zitunit ook naar voren of naar achteren gericht op het frame bevestigen. Als je slechts met één kind reist, is dat geen probleem. Met een paar klikken kan je de kinderwagen ombouwen tot een mono kinderwagen. Hoe praktisch en doordacht is dat? De Bugaboo Donkey 5 Duo kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en er zijn regelmatig gelimiteerde edities. Met de Bugaboo Donkey 5 Duo Sibling Stroller Mix and Match kun je je tweelingkinderwagen aanpassen aan jouw smaak.

Bugaboo Donkey 5 Twin kinderwagen

De lichtgewicht en super wendbare Bugaboo Donkey 5 Twin kinderwagen blijft stabiel, zelfs met kinderen en een volgepakte boodschappenmand. Duwen met één hand is heel gemakkelijk. Dankzij de robuuste wielen blijft hij altijd stabiel, zelfs op oneffen terrein. De stoelen kunnen naar jou gericht worden, zodat je de kleintjes altijd in de gaten kunt houden. Een verbeterd ventilatiesysteem en windkap zorgen voor die extra dosis comfort. Ze helpen de lichaamstemperatuur van je baby te regelen. De nieuwe Bugaboo Donkey 5 is in alle opzichten verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers om de beste avontuurlijke ervaring te bieden. Het zitje, de reiswieg en de zijtas zijn verhoogd om je baby cm dichter bij je te brengen. Dit maakt het gemakkelijker om jouw lieveling te bereiken tijdens het eten of spelen. Andere kenmerken zijn een geïntegreerd bevestigingspunt voor de Bugaboo meerijdplank en bekerhouder, en een verbeterd vouwmechanisme.

Thule Sleek Duo kinderwagen

De Thule Sleek kinderwagen is een fantastisch robuuste kinderwagen met relatief grote profielwielen en een fantastisch veersysteem. Je kan deze kinderwagen het zowel in de stad als in het bos gebruiken. Je kindjes zitten schuin onder elkaar in deze kinderwagen. Het mooie van deze kinderwagen is dat de reiswieg even groot is als een normale monokinderwagen. Het oudere kind zit in het zitje schuin boven de reiswieg, waar de baby comfortabel kan slapen op het zachte matrasje. Als de baby ouder is, kan je het zitje voor beide kinderen gebruiken. De zitunit kan in beide richtingen op het frame worden gemonteerd. Met de bijpassende autostoeladapter kan je zelfs een autostoel op het frame bevestigen.

Thule Urban Glide 2 dubbele kinderwagen

De Thule Urban Glide 2 Dubbele kinderwagen is de all-terrain duo kinderwagen. De kinderwagen heeft 3 wielen, waardoor hij zeer wendbaar is. Bovendien is deze kinderwagen uitgerust met een handrem, die het lopen in de bergen of op hellend terrein veel gemakkelijker maakt. Bij deze kinderwagen kan je de reiswieg op het frame bevestigen met de meegeleverde adapter, zodat je van elke wandeling kunt genieten met beide kinderen naast elkaar. Als je het voorwiel fixeert, is deze kinderwagen zelfs geschikt voor een rondje met beide kinderen. Hoe geweldig en attent is dat? Een all-terrain kinderwagen die perfect is voor stedentrips of je favoriete wandeling met twee kinderen.

Het ontwerp van deze kinderwagen omvat 16" achterwielen met vering voor maximaal comfort en controle, en een draaibaar voorwiel om te wandelen en te manoeuvreren in de stad. Ook ideaal voor joggen in de stad of op oneffen terrein. Een kinderwagen die licht en aerodynamisch is en elk terrein aankan. Als een van de toonaangevende leveranciers staat het Zweedse bedrijf al jaren bekend om zijn hoogwaardige producten. Ontdek het onbekende, bewandel bekende paden. Ga joggen. Geniet van de tijd samen en deel je passies met de kinderen. Met een kinderwagen van Thule ben je altijd comfortabel onderweg. Overal en op elk moment van de dag of het jaar!

Easywalker Harvey 3 combinatie kinderwagen

Nieuw in ons assortiment is de Easywalker Harvey 3 combi kinderwagen. Dit is een kinderwagen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De Easywalker Harvey 3 kan ook als monokinderwagen worden gebruikt. U kunt dus beginnen met de monokinderwagen en deze later uitbreiden met een extra reisoptie tot een combikinderwagen. Dankzij de grote wielen en de goede vering is deze kinderwagen bijzonder wendbaar en kan hij gemakkelijk over elke ondergrond worden geduwd. Een lichtgewicht aluminium frame, de in hoogte verstelbare duwbeugel en de zwenkbare voorwielen zorgen voor gemakkelijk rijplezier. Manoeuvreren met één hand is ook gemakkelijk. Het maakt niet uit of je een mooie boswandeling wilt maken met het gezin of dat je moet winkelen in de stad. Met de kinderwagen ben je altijd perfect onderweg. Dankzij zijn grote wielen en goede vering is hij supercompact en kan hij zeer snel door elke situatie worden gestuurd. Een kinderwagen die compact, licht en gemakkelijk op te vouwen is, gemaakt van duurzame materialen.

Joolz Geo 3 kinderwagen

Net als de EasyWalker Harvey 3 kinderwagen kan de Joolz Geo 3 kinderwagen gebruikt worden als enkele kinderwagen en als duo kinderwagen. Met de Joolz Geo 3 uitbreidingsset, die je aan de onderkant van het kinderwagenframe kunt klikken, tover je je mono kinderwagen om tot een duo kinderwagen. Deze kinderwagen is een stijlvolle, nieuwe en moderne kinderwagen met een comfortabel rijgedrag. Bovendien heeft de Joolz Geo 3 kinderwagen een extra grote boodschappenmand die meer ruimte en opbergruimte biedt. Perfect uitgerust met grote all-terrain wielen en sportstoelen voor het hele jaar, is het de perfecte kinderwagen voor elk terrein en elke ondergrond. Het superstevige frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is gemakkelijk met één hand te besturen dankzij de zwenkbare voorwielen.

De reiswieg is rugvriendelijk en zeer ruim, de baby kan er comfortabel in liggen zolang dat nodig is. De hypoallergene matras is ademend en biedt jouw lieveling een comfortabele plek om te dromen. Er is een kijk- en ventilatieraam. Zeer aanpasbaar voor elke gezinssituatie. Kan worden uitgerust met bijpassende adapters, een extra reiswieg, een extra zitje en opties voor een autostoel. Een converteerbare kinderwagen die meegroeit met het gezin en toch even compact en wendbaar blijft als een mono kinderwagen. Samen over heuvel en dal! Genoeg ruimte voor beide kinderen inbegrepen! Met deze kinderwagen kun je samen het bos, de weide of de stadsjungle verkennen. Een hypoallergeen matras dat ademt en uw lieveling een comfortabele plek biedt om te dromen. Er is een kijk- en ventilatieraam aan de kop van het bad. Veel mogelijke combinaties kunnen worden herschikt door eenvoudige bewegingen. Een praktische rugleuningverstelling en een compact opvouwbaar formaat zijn belangrijke pluspunten van deze kinderwagen. Deze kinderwagen is geschikt voor zowel de zomer als de winter.

Een converteerbare kinderwagen die met uw gezin meegroeit en toch even compact en wendbaar blijft als een enkele kinderwagen. Samen over heuvel en dal! Genoeg ruimte voor beide kinderen inbegrepen! Met deze kinderwagen kunnen jullie samen het bos, de weide of de stadsjungle verkennen!

 

Recent bekeken