Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Combikinderwagen

De juiste combi kinderwagen

Als je zwanger bent van je eerste kindje, heb je een kinderwagen nodig die je vanaf de geboorte kunt gebruiken. Dit betekent dat er tenminste een reiswieg en een frame nodig is. De term combikinderwagen komt dan om de hoek kijken. Dit betekent dat er ook een ziteenheid in de levering inbegrepen is, zodat je de kinderwagen kunt gebruiken tot ca. 4 jaar.

Filters sluiten
 
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 van 3
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
-21
Joolz Hub+ buggy
Joolz Hub+ buggy
€ 799,00 * vanaf € 629,00 *
-7
Bugaboo Donkey 5 Mono Premium kinderwagen
Bugaboo Donkey 5 Mono Premium kinderwagen
€ 1.479,00 * vanaf € 1.379,00 *
-11
-12
-12
-11
-12
-11
-11
-16
1 van 3

Combikinderwagen – vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

Wat is een combikinderwagen?

De ''alleskunner'' onder de kinderwagens. Als je zwanger bent van je eerste kindje, heb je een kinderwagen nodig die je vanaf de geboorte kunt gebruiken. Dit betekent dat je minstens een reiswieg en een frame nodig hebt. Dan komt de term combi kinderwagen om de hoek kijken. Dit betekent dat je ook een zitje nodig hebt, dat wordt meegeleverd, zodat je de kinderwagen kunt gebruiken tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar. Een combi kinderwagen is meestal duurder in aanschaf, maar is wel duurzamer.

Welke combikinderwagens zijn er?

De geboortedatum komt steeds dichterbij en je bent op zoek naar een kinderwagen, maar het ontbreekt je nu al aan ruimte? Combi kinderwagens voldoen aan alle criteria: ze besparen ruimte en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Er zijn echter enkele punten om rekening mee te houden: als je veel reist, is een klein opvouwbare kinderwagen van licht aluminium de moeite waard. Een fundamentele beslissing zijn ook de banden: luchtbanden dempen bijzonder goed, maar verliezen snel lucht. Rubberen banden zijn robuuster, maar zijn minder goede schokdempers. In ons productoverzicht kan je in één oogopslag de verschillende criteria afwegen en het beste model kiezen. Er is voor elk wat wils. Welke kinderwagen voor jullie het meest geschikt is, hangt af van jullie levensstijl. Je kan jezelf de volgende vragen stellen om je te helpen de juiste combi kinderwagen te kiezen:

Ben ik sportief?

Waar wandel ik graag?

Woon ik in de stad of op het platteland?

Wil ik een kinderwagen met 3 of met 4 wielen?

Zijn luchtbanden of schuimbanden beter?

Ik ben sportief, welke kinderwagen heb ik nodig?

Als je je dagelijkse oefeningen buiten wilt blijven doen met baby, is een sportieve kinderwagen wellicht de juiste keuze voor jou. Voorbeelden hiervan zijn de Thule Urban Glide 2 en Thule Glide 2 Jogger Jet Black 2022- All Terrain kinderwagen. Dit zijn zogenaamde joggerkinderwagens, die echter vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden met een reiswieg en dus ook combi kinderwagens zijn.

Waar wandel ik graag?

Wandel je graag met je kindje door het bos, over het strand of over oneffen terrein? Dan is een kinderwagen met grotere profielwielen aan te bevelen. Voor nog meer demping, kies je het beste een kinderwagen met luchtbanden. Een kinderwagen met 4 wielen is ook zeer geschikt als de grond waarop je loopt oneffen is. Bijna alle 4-wielige kinderwagens hebben de mogelijkheid om de voorwielen te fixeren.

Woon ik in de stad of op het platteland?

Als je in de stad woont en misschien veel met het openbaar vervoer reist, is een compacte en lichte combi kinderwagen met kleinere wielen waarschijnlijk de perfecte combi kinderwagen voor jou. Je kan denken aan de Bugaboo Bee 6Joolz Geo 3, Joolz Aer of de Easywalker Harvey 3 ombikinderwagen. Met de juiste reiswieg kun je deze compacte en lichte kinderwagens gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. Als je op het platteland woont, is een kinderwagen met grote wielen aan te bevelen. Dit maakt het comfortabeler voor je baby om in te liggen en te rijden. De perfecte kinderwagen is bijvoorbeeld een Bugaboo Fox 3, Thule Sleek, Cybex Priam of de Moon Rocca. Met de passende reiswieg kan je deze compacte en lichte kinderwagens gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. Wat de opbergbaarheid betreft, is het belangrijk dat de kinderwagen dienovereenkomstig kan worden opgevouwen en dus gemakkelijk kan worden vervoerd. Zodat je altijd flexibel blijft, moet de kinderwagen in de kofferbak passen.

Wil ik een kinderwagen met 3 of met 4 wielen?

Nogmaals, de keuze moet passen bij jullie levensstijl. Met een kinderwagen met 3 wielen profiteer je van voordelen zoals: uitstekende wendbaarheid, eenvoudige bediening met één hand. Een kinderwagen met 4 wielen is stabieler dan een kinderwagen met 3 wielen. Voor actieve ouders die graag joggen, schaatsen of andere sporten doen met de kinderwagen, is een driewieler jogger kinderwagen een must-have aankoop. Ouders die graag wandelen en zich vaak op oneffen terrein bewegen, kunnen ook een sportbuggy overwegen. Driewielige kinderwagens met kleine met schuim gevulde banden scoren hoog op wendbaarheid en flexibiliteit, maar zijn niet geschikt voor sportieve activiteiten. Een kinderwagen met 4 wielen wordt aanbevolen.

Zijn luchtbanden of schuimbanden beter?

Beide soorten banden hebben voordelen. Het voordeel van schuimbanden is dat ze niet of lek raken en dus een lange levensduur hebben. Luchtbanden bieden iets meer demping op oneffen terrein. Vooral als je sportief bent en graag met je baby gaat joggen, is het raadzaam een kinderwagen met luchtbanden te kopen.

Past mijn autostoelje op het frame van de kinderwagen?

Dit hangt af van de draagzak die je voor je baby hebt. Cybex en Besafe babydragers passen met de juiste adapter op bijna elk kinderwagenframe. Het voordeel van het bevestigen van een autostoeltje aan het frame van je kinderwagen is dat je je kind niet uit het autostoeltje hoeft te halen als het slaapt. Met een simpele beweging en zonder veel moeite klik je het autostoeltje op het frame, of je laat het zitten tot het kind wakker wordt. Een ander voordeel is dat je de reiswieg niet altijd hoeft mee te nemen en dus veel ruimte in de auto kunt besparen.

Waar moet ik op letten als ik een kinderwagen koop?

Bij de aankoop van een kinderwagen moet met veel dingen rekening worden gehouden, maar het belangrijkste is dat iedereen blij is met zijn aankoop. Houd er in ieder geval rekening mee dat je de kinderwagen waarschijnlijk ca. 4 jaar zult gebruiken. Als je meer kinderen hebt, nog langer. De belangrijkste aspecten waarmee je rekening mee moet houden bij de aankoop van een combi kinderwagen zijn: Prijs, functionaliteit, gewicht, gebruiksgebieden en last but not least veiligheid. De baby moet veilig en comfortabel vervoerd kunnen worden. Daarom moet je in de zomer letten op een goede ventilatie en voldoende bescherming tegen de zon. Als het weer verandert, heb je wellicht een goede regenbescherming voor je kinderwagen nodig. Je moet ook letten op een goede vering, vooral als je vaak met de kinderwagen over ruw terrein gaat wandelen.

De veiligheid van het kind is het belangrijkste aspect van een kinderwagen en moet altijd zorgvuldig worden overwogen. Kinderwagens moeten beslist voorzien zijn van een inklapbeveiliging, zodat de kinderwagen niet per ongeluk vanzelf inklapt. Er moet ook een parkeerrem op beide assen zitten, zodat je de kinderwagen zonder zorgen kunt loslaten. Het 5-puntsgordelsysteem is ook een absolute must en is nu bij veel fabrikanten verplicht. Als de kinderwagen vaak in de auto moet, mag hij niet te zwaar zijn en moet hij gemakkelijk en snel op te vouwen zijn. 

Joolz Geo 3 Combi Wandelwagen

De perfecte all-terrain familiekinderwagen. Een hoogwaardig, duurzaam ontwerp ontmoet praktisch gebruik. Speciale extra's maken deze kinderwagen de ideale metgezel voor onderweg. Niet alleen de kuip, maar ook de zitting zijn zo hoog op het frame geplaatst dat je er comfortabel bij kunt. De ziteenheid doet het ook goed tijdens gezamenlijke maaltijden aan tafel. De kinderwagen kan worden uitgebreid tot een reissysteem met een apart verkrijgbare autostoel. Je kan ook optionele accessoires toevoegen om er een kinderwagen voor twee of meer kinderen van te maken. Extra accessoires zorgen voor een extra dosis comfort.

De voordelen van de Joolz Geo 3 kinderwagen op een rij:

 • Uitschuifbare duwstang
 • Vlakke ligpositie
 • Reflecterende terreinwielen, zwenkwielen
 • Kan gebruikt worden vanaf de geboorte
 • Ademende matras
 • Levenslange garantie
 • Extra grote boodschappenmand
 • Talrijke opties voor toevoegingen
 • Het hele jaar door beschermd tegen weersinvloeden
Combikinderwagen – vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar Wat is een combikinderwagen? De ''alleskunner'' onder de kinderwagens. Als je zwanger bent van je eerste kindje, heb je een kinderwagen... meer ervaren »
Venster sluiten
Combikinderwagen

Combikinderwagen – vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

Wat is een combikinderwagen?

De ''alleskunner'' onder de kinderwagens. Als je zwanger bent van je eerste kindje, heb je een kinderwagen nodig die je vanaf de geboorte kunt gebruiken. Dit betekent dat je minstens een reiswieg en een frame nodig hebt. Dan komt de term combi kinderwagen om de hoek kijken. Dit betekent dat je ook een zitje nodig hebt, dat wordt meegeleverd, zodat je de kinderwagen kunt gebruiken tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar. Een combi kinderwagen is meestal duurder in aanschaf, maar is wel duurzamer.

Welke combikinderwagens zijn er?

De geboortedatum komt steeds dichterbij en je bent op zoek naar een kinderwagen, maar het ontbreekt je nu al aan ruimte? Combi kinderwagens voldoen aan alle criteria: ze besparen ruimte en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Er zijn echter enkele punten om rekening mee te houden: als je veel reist, is een klein opvouwbare kinderwagen van licht aluminium de moeite waard. Een fundamentele beslissing zijn ook de banden: luchtbanden dempen bijzonder goed, maar verliezen snel lucht. Rubberen banden zijn robuuster, maar zijn minder goede schokdempers. In ons productoverzicht kan je in één oogopslag de verschillende criteria afwegen en het beste model kiezen. Er is voor elk wat wils. Welke kinderwagen voor jullie het meest geschikt is, hangt af van jullie levensstijl. Je kan jezelf de volgende vragen stellen om je te helpen de juiste combi kinderwagen te kiezen:

Ben ik sportief?

Waar wandel ik graag?

Woon ik in de stad of op het platteland?

Wil ik een kinderwagen met 3 of met 4 wielen?

Zijn luchtbanden of schuimbanden beter?

Ik ben sportief, welke kinderwagen heb ik nodig?

Als je je dagelijkse oefeningen buiten wilt blijven doen met baby, is een sportieve kinderwagen wellicht de juiste keuze voor jou. Voorbeelden hiervan zijn de Thule Urban Glide 2 en Thule Glide 2 Jogger Jet Black 2022- All Terrain kinderwagen. Dit zijn zogenaamde joggerkinderwagens, die echter vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden met een reiswieg en dus ook combi kinderwagens zijn.

Waar wandel ik graag?

Wandel je graag met je kindje door het bos, over het strand of over oneffen terrein? Dan is een kinderwagen met grotere profielwielen aan te bevelen. Voor nog meer demping, kies je het beste een kinderwagen met luchtbanden. Een kinderwagen met 4 wielen is ook zeer geschikt als de grond waarop je loopt oneffen is. Bijna alle 4-wielige kinderwagens hebben de mogelijkheid om de voorwielen te fixeren.

Woon ik in de stad of op het platteland?