Actie in
Geldig tot:

Geschenkgids: aanbevolen door de paashaas!

 

 

________________________________

Ben je klaar voor het paaseieren zoeken?

 

Wij hebben u gedekt om de feestdagen onvergetelijk te maken. Vakanties zijn heel speciaal voor kinderen, omdat ze zich er meestal wekenlang op voorbereiden - knutselen, schilderen en zich verheugen op de tijd die ze met hun familie en vrienden zullen doorbrengen. En we weten allemaal waar ze het meest naar uitkijken: natuurlijk veel zoetigheid en een mooi cadeau! Zodat de paashaas precies weet wat hij in het paasnest moet verstoppen, hebben wij alvast een selectie voor u gemaakt als inspiratie.

Paascadeautjes voor baby's van 0-12 maanden

In de eerste levensmaanden zijn de zintuigen van uw baby gericht op het ontdekken van de wereld om hem heen. Daarom adviseren wij speelgoed met geluidsfuncties en grijpspeelgoed van spannende materialen, zoals rammelaars, zachte knuffels of kruip- en speelkleden met kleurrijke motieven. Vanaf de leeftijd van 6 maanden kan uw baby zelfstandig naar dingen reiken en ze stapelen. Licht, eenvoudig speelgoed van hout, stof met knispergeluiden of iets zachts waar je lekker lang op kunt bijten, kan heel opwindend zijn. Het is belangrijk dat de materialen absoluut vrij zijn van schadelijke stoffen! Hier zijn een paar ideeën uit onze spelletjes categorie:

 

 0-124EYqYS2BtIlHd

 

Klik hier voor de producten op de foto: activiteitspiraal, speeltelefoon, gehaakte rammelaar, stapeltoren, speelboog, speelmat, knuffel.

Paascadeautjes voor peuters van 12-18 maanden

Een andere ontwikkelingsfase begint vanaf de leeftijd van 12 maanden. Uw baby verkent zijn omgeving, sommige hebben al hun eerste zelfstandige stapjes gezet en zijn zintuiglijke waarneming heeft zich merkbaar ontwikkeld. Dit is precies het juiste moment voor speelgoed om te trekken, stapelen en duwen. Voor sommigen zijn zelfs eenvoudige puzzels heel spannend en ze lossen ze al snel zelf op. Vanaf het eerste levensjaar wordt ook een grote passie ontwikkeld voor spetteren en gieten en voor graven in het zand. Wij hebben een selectie gemaakt van geschenken voor de leeftijdsgroep van 12-18 maanden:

 

 12-18

 

Klik hier voor de producten op de foto: loopfiets, badspeelgoed, schommel, stapelhuisjes, puzzels

Paascadeautjes voor de groten tussen 2 en 4 jaar

Vanaf de leeftijd van 2 jaar wordt de keuze van het speelgoed iets gemakkelijker. Sommigen spreken hun eigen wensen al uit en u kunt hun eerste voorkeuren al herkennen. Hun motoriek is goed ontwikkeld en ze voelen zich sterk genoeg om de hele wereld te veroveren. Ze dansen, doen aan gymnastiek en rennen, en ze doen dit graag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Hier zijn onze cadeau-ideeën voor uw peuter.

 

 ab-2-Jahren

 

Klik hier voor de producten op de foto: pop, rugzak, behendigheidsspel, dominostenen, Stapelstein

Vieringen moeten gevierd worden zoals ze vallen! Ook al is de situatie voor veel gezinnen moeilijk als gevolg van het Covid-19-virus, toch mogen we onze kinderen de magie en de verwachting rond de paasdagen niet onthouden.

Wij wensen u een vrolijk Pasen en een vrolijk paaseieren zoeken!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen