Actie in
Geldig tot:

Gezonde lunchbox recept

 

 

________________________________

Gezonde lunchbox recept

 

Het ideale tussendoortje is gezond, rijk aan vitaminen, smaakt lekker en moet zo snel mogelijk klaargemaakt kunnen worden. Het bereiden van een snack voor de lunchbox kan voor sommigen een uitdaging zijn.

In een samenwerking met de lieftallige Catrin hebben we een paar heerlijke, gezonde en makkelijke lunchbox recept ideeën voor jullie.

 

Zoete lunchbox nummer 1

Luchtige yoghurtwafels, energiegevende Bliss Balls die gegarandeerd in de smaak vallen bij mama, en veel kleurrijk fruit. Snacken is hier toegestaan. De yoghurtwafels smaken zowel warm als koud heerlijk en zijn daarom de ideale snack voor tussendoor, als een laat ontbijt of een kleine snack in de namiddag. Samen met veel vitamines, wordt het dagje uit gered. Trouwens, de Bliss Balls met dadels, noten en cacao zijn ideaal om te delen.

 

Energieverhogende lunchbox nummer 2

Fruit, studentenhaver, kaasblokjes, verse groenten en, als hoogtepunt, gezonde chocoladecake zonder bloem en zonder suiker. De gezonde chocoladecake maakt snacken met een schoon geweten mogelijk. Bananen, dadels en echte cacao maken de cake extra fudge-achtig en subtiel zoet. Als een kleine hack, snijden we de cake in handige reepjes in plaats van de gebruikelijke plakjes cake. Dat maakt snacken makkelijker voor de kleintjes en ziet er super schattig uit.

 

Lunchbox nummer 3

Voor de hongerige tijgers hebben we vandaag een kleurrijke pastasalade met veel groenten en een fruitige yoghurtdressing. Supersnel klaar en ideaal om van tevoren te bereiden - het is 2-3 dagen houdbaar in de koelkast. Volkorenbrood en salamisticks passen hier goed bij - erg populair bij kinderen. En als zoet tussendoortje mag een beetje kleurrijk fruit in geen enkele lunchtrommel ontbreken.

 

TriplettebbB4a23zMO7o6


Bereiding van pastasalade voor kinderen

6 porties, 20 minuten

Ingrediënten:

250 g pasta
½ komkommer
150 g tomaten
1 gele paprika
1 kleine wortel
100 g erwten
Beetje basilicum


Voor de dressing:

125 g natuurlijke yoghurt
2 eetlepels witte balsamicoazijn
1 eetlepel olijfolie
30 ml ananassap
zout en peper

 

Bereid de pasta volgens de instructies op de verpakking, zeef en laat afkoelen. Maak de komkommer, tomaten, paprika en wortel schoon en snijd ze in hapklare stukken. Blancheer de erwten kort. Hak de basilicum fijn. Meng de groenten en basilicum met de pasta in een kom. Meng alle ingrediënten voor de dressing, breng op smaak met zout en peper en sprenkel wat dressing over de pastasalade. Jij kent je kinderen het beste - wat vinden ze lekker, wat hebben ze nodig en vooral welk tussendoortje vinden ze lekker? Mix en match en creëer je favoriete lunchtrommel. Super praktisch en absoluut aan te bevelen zijn lunchboxen die al in verschillende vakken verdeeld zijn. Ze maken het portioneren gemakkelijker en voorkomen dat alles door elkaar raakt. Want zoals we allemaal weten, het oog wil ook wat en niet alleen als het gaat om de inhoud van de lunchboxen. Schattige beer- en pandamotieven gecombineerd met een modern design zullen jong en oud bekoren. De mooie lunchtrommel van Liewood mag dan ook in geen enkele kinderrugzak ontbreken. De praktische lunchbox van staal met siliconen deksel past bij de stijlvolle drinkfles, ook van staal met twee sluitingen en bijpassend borsteltje, voor een perfecte reiniging.

 

NudelsalatGxvW1t8MoWxLC

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen