Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
  • BLACK WEEKS SALE
    14.11. - 28.11.2022
Actie in
Geldig tot:

OH BABY IT'S A WILD WORLD!

 

 

________________________________ 

OH BABY IT'S A WILD WORLD! 

 

En soms een beetje te wild, wanneer elke dag de leefgebieden van wilde dieren verdwijnen en daarmee de lievelingsdieren van alle kinderen. Daarom willen wij, Sanne en Jan Willem, je vertellen over een zaak die ons aan het hart gaat. Op onze laatste reis naar Zuid-Afrika in februari 2020, kwamen we tijdens een safari twee fantastische mensen tegen: Wendy en John. Beiden verlieten ze hun zekere banen in respectievelijk de financiële en de reclame-industrie en richtten in 2015 het Wild Tomorrow Fund op, dat zich inzet om Afrikaanse wilde dieren te redden en te behouden en de biodiversiteit zo goed mogelijk te waarborgen. Het grootste probleem hier is Afrika's ondergefinancierde wildreservaten. Zonder voldoende financiële middelen en voorraden hebben deze reservaten het moeilijk om hun dieren te beschermen tegen allerlei bedreigingen zoals stropers, strikken, gebroken hekken en watertekorten. Deze situatie brengt in het wild levende dieren zoals leeuwen, neushoorns, olifanten, wilde honden en ontelbare andere soorten in gevaar. Zij kennen sommige dieren in hun reservaten bij naam, wat wij heel sympathiek vinden, en komen ze voortdurend tegen op hun safari's. Mogen wij jouw voorstellen aan een paar van hun beschermde dieren:

 

Donation_Collage

Baby giraffe "Ukuwela" - Wendy & John - Olifant "Phinda"

 

De door Wendy en John ingezamelde fondsen worden gebruikt voor broodnodige voorraden en uitrusting in meer dan 14 verschillende reservaten in Zuid-Afrika en Mozambique. Wat wij ook erg leuk vinden aan hun werk is dat zij wetenschappelijk onderzoek in het veld verrichten en samenwerken met ecologen die werken in gebieden met een grote biodiversiteit en bedreigde vegetatie. Zij gebruiken de resultaten van hun werk als leidraad voor het instandhoudingsbeheer en helpen bij herstelprogramma's. Naast het behoud van wilde dieren en onderzoek, vergeten ze natuurlijk ook de omwonenden en gemeenschappen niet. Zij zorgden reeds voor de renovatie van een school en hebben daarnaast een geweldig initiatief opgestart. Zij hebben een groep van alleen vrouwen opgericht, "The Green Mambas" genaamd, die zij opleiden in duurzaam milieuwerk.

 

Donation_Zebra

 

Donation_Lowen

 

Shop to support!

Wij vinden dat Wendy en John geweldig werk doen en willen hen financieel steunen. Dat kunnen we makkelijk doen met verenigde leeuwenkracht. Jij winkelt en wij doneren! Ook bij aankoop van onze nieuwe Kindermaxx tassen gaat er € 2,- naar de Afrikaanse wilde dieren. Aan het eind van elke aankoop staat hoe jij kunt helpen. Wat wij in ieder geval niet willen is dat onze kinderen de dierenwereld van Afrika alleen uit kinderboeken kennen. ROOOOAAAAR!

 

Donation_SJW

Sanne & Jan Willem Bosch in Zuid-Afrika 

 

Donaties

Gift-Receipt-Kindermaxx-Q42021

Gift-Receipt-Kindermaxx-Sept-2021

Gift-Receipt-Kindermaxx-Q1-2022

Gift-Receipt-Letter-Kindermaxx-Q2-2022

Gift-Receipt-Letter-Kindermaxx-Q3-2022

Gift-Receipt-Kindermaxx-Q4-2022

Gift-Receipt-Kindermaxx-Jan-2023

Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
-33
Kindermaxx shopper
Kindermaxx shopper
€ 9,95 * € 14,95 *
-13
OYOY olifant Ramboline
OYOY olifant Ramboline
€ 59,50 * € 68,00 *
-6
Trixie kinderrugtas
Trixie kinderrugtas
vanaf € 37,50 * € 39,95 *