Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Wobbel 360 Balance Board

vanaf € 111,75 * -25 € 149,00 *
Korting geldig tot 23.05.2022

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 18.05.2022

Wobbel vilt kleur

Selecteer een variant

  • Wobbel360
Shop to Support
Meer over WTF
De Wobbel 360   balanceboard verkrijbaar bij kindermaXX is niet alleen een... meer
Productinformatie "Wobbel 360 Balance Board"

De Wobbel 360 balanceboard verkrijbaar bij kindermaXX is niet alleen een evenwichtsbord, maar kan ook creatief en veelzijdig gebruikt worden door uw kind. Het is makkelijker voor uw kinderen om te balanceren op de Wobbel 360 dan op de originele Wobbel Balance Boards, omdat de curve hier veel gladder is. De kinderen kunnen het balansbord ook integreren in andere spellen, ze kunnen ook knikkers of auto's laten bewegen en hun eerste ervaringen met natuurkundige wetten laten bewegen. Maar ook zeilen, draaien of rijden als een skateboard is op de Wobbel 360 mogelijk. 

Het Wobbel 360 Balance Board is ook geschikt voor ouders, omdat het een draagvermogen van 200 kg heeft. Als je erop staat, versterkt de kleine zwaaibeweging de spieren. 

De Wobbel 360 is transparant gelakt en is verkrijgbaar met of zonder vilt. Als u een tapijt of een zeer zachte vloer heeft, is het raadzaam om de Wobbel 360 zonder vilt te kopen, anders zal het vermogen om te draaien eronder lijden. Het vilt is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en is zeer duurzaam.

Producteigenschappen:

  • Beukenhout (FSC) en vilt
  • Belastbaar tot max. 200 kg.
  • Voor ravotten, gymnastiek, bouwen en nog veel meer...
  • Watergedragen vernis op basis van verven
  • Afmeting: 70 cm doorsnede: 70 cm diamete
Waar: Binnen
Actief: Balanceren
Leeftijd: 0 - 6 Maanden, 1+, 2+, 3+, 4+, 6 - 12 Maanden
Leren: Balanceren
Speels: Van Hout
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Wobbel 360 Balance Board"
26 apr. 2021

Qualität und Verarbeitung wirken sehr hochwertig. Nun

Qualität und Verarbeitung wirken sehr hochwertig.
Nun muss sich zeigen, ob unser Zwerg auch Spaß daran findet und ob das Teil langlebig ist.
Einen Stern Abzug gibt es, weil aus meiner Sicht nicht nachvollziehbar ist, ob und nach welchen Kriterien Filz, Holz, Leim & Co. schadstoffgeprüft und formaldehydfrei sind.

27 nov. 2020

Qualität und Verarbeitung super! Da es ein

Qualität und Verarbeitung super! Da es ein Weihnachtsgeschenk wird, wurde es noch nicht getestet.

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Wobbel

De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.

Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. 

Onze ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. Naar wens kan de Wobbel worden gekleurd, en voorzien van vilt of kurk.
De Wobbel is door zijn vorm en uiterlijk het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.

Kinderen ontdekken zelf de oneindige mogelijkheden van de Wobbel. Zo is het een ideaal opstapje voor bijvoorbeeld in de keuken om samen te koken of natuurlijk koekjes en taart te bakken.

Recent bekeken