Actie in
Geldig tot:

Onze reis naar het nieuwe logo

 

 

________________________________

Welkom Poek

 

Een paar maanden geleden, in oktober om precies te zijn, hebben we besloten om ons logo te veranderen. Nu de vraag - waarom? Ons doel was om ons online, maar ook offline beter te presenteren. Met ons logo willen we mensen bewust maken van wie we werkelijk zijn. Dus stroopten we onze mouwen op, startten het denkproces en voerden vele gesprekken. We willen dat het voor iedereen direct duidelijk is waar we voor staan. De eerste vraag die we onszelf stelden was; WIE ZIJN WIJ? Wat kenmerkt ons team en onze diensten? Op welk gebied presteren wij goed, of beter gezegd, hoe presteert Kindermaxx in zijn geheel? Uiteindelijk werd de beslissing genomen, en zie, POEK de leeuw, is geboren.

Waarom een leeuw?

De koning der dieren wordt gekenmerkt door kracht en moed - net als wij. Onze grootste kracht is onze kennis. Het team van Kindermaxx beschikt over de nodige knowhow om onze klanten het best mogelijke advies te geven. Iedere ouder heeft duizenden gedachten in het hoofd. Vooral degenen die voor het eerst ouder worden, vinden het moeilijk om grote beslissingen te nemen, zoals - welke kinderwagen zal ik kopen? Wat heeft mijn baby echt nodig? Is het kinderstoeltje dat we willen de juiste keuze voor ons? Om jou zoveel mogelijk moeite en zorgen te besparen, zijn wij zeer precies met ons advies. Wij luisteren naar jou wensen, werken oplossingsgericht en efficiënt om elke wens in vervulling te laten aan. Alleen op die manier bereiken wij het ultieme doel; tevreden en gelukkige klanten! Kindermaxx heeft de moed om zich te blijven ontwikkelen. Wij zijn van mening dat veranderingen goed zijn, daarom ontvangen wij positieve feedback en suggesties voor verbetering met open armen. Ons doel is om beter te worden in wat wij doen om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lion pack aka Kindermaxx team?

Voor een leeuw is familie en het bij elkaar blijven het belangrijkst. Voor ons is dat niet anders. Voor elk van onze teamleden, komt familie op de eerste plaats. Daarom streven wij er voortdurend naar om onze klanten, liefhebbende ouders en hun kind(jes), gelukkig te maken. Het feit dat we allemaal familiemensen zijn, komt ook tot uiting in ons dagelijks werk - want zelfs als het even niet zo goed gaat, blijven we allemaal bij elkaar en steunen wij elkaar. Elke uitdaging wordt gemakkelijk overwonnen dankzij de steun van de lieve mensen om ons heen.

Met humor door het dagelijkse leven!

Het speelse, maar stijlvolle en kleurrijke lettertype dat wij hebben gekozen in ons logo, is bedoeld om aan te geven hoeveel waarde wij hechten aan geluk, humor en het innerlijke kind dat in ieder van ons schuilt. Voor het team van Kindermaxx is het glas altijd halfvol en het was onze bedoeling om positieve energie en wat kleur aan jou door te geven.

De familie van Poek

 

Poek

Is ons pasgeboren welpje. Geboren in een roedel waar humor, vriendschappen en creativiteit centraal staan. Poek is de reden dat alles begon. Dit leeuwtje is heel nieuwsgierig en gaat spelenderwijs het leven ontdekken. Doen jullie mee?

 

 

 

Elias

Padre de familia. Trotse vader van een roedel bestaande uit 7 leeuwtjes en mama leeuw Clara. Elias is heel goed in het bewerken van hout. Hij maakt altijd de leukste houten spelletjes voor zijn familie.

 

 

 

Emilia

Mama en groot schildertalent. Een dag niet geschilderd is een dag niet geleefd. Heb je vragen over verf, tekeningen maar ook nagellak? Vraag het Clara!

 

 

 

Melina

Clevere Melina.. Alles wat te maken heeft met huiswerk en school, vind ze geweldig. De nieuwste hippe boektassen, rekenspelletjes of toffe steps om mee naar school te nemen. Haar oogjes stralen als ze er over mag vertellen.

 

 

 

Jacob

Jacob is de oudere en stoere broer van Theo. Alles wat Jacob doet, doet Theo na, zolang het maar met sport te maken heeft. Maar niet alleen sport, ook fotografie is een grote hobby van Jacob.

 

 

 

Clara

Geef Clara een boek en je hoort haar niet meer. Er moet er toch eentje rustig zijn in zo een drukke roedel? Maar zodra het over muziek maken gaat, gooit ze haar boek aan de kant en pakt ze een instrument op om de rest van de roedel te amuseren.

 

 

 

Theo

Nisk geeft Theo meer plezier als sport. Of het nu voetbal, tennis of karate is, hij wil alles doen, zolang het maar over sport gaat.

 

 

 

Matteo

Matteo is de slimme. Hij ondersteund jullie met de moeilijke aankoopbeslissingen op het gebied van kinderwagens, fietskarren en speelgoed.

 

 

Leon & Lea

Leon en Lea zijn een eigenwijze tweeling en zijn verantwoordelijk voor de goede stemming in huis. Zonder hun humor zou er minder gelachen worden.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Passende artikelen
-33
Kindermaxx shopper
Kindermaxx shopper
€ 9,95 * € 14,95 *
-6
Trixie kinderrugtas
Trixie kinderrugtas
vanaf € 37,50 * € 39,95 *